2777
2789
عنوان

کرجی ها لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 40 پست
من تا 400میتونم هزینه کنم بنظرتون میتونم عظیمیه یه خونه ی 100متری یخرم

سلام عزیزم، نه نمی تونی مگر خونه ۱۵ سال ساخت، شاید گوهردشت بتونی با پولت یه ۸۰ متری بخری، جهانشهر و مهرشهر که اصلا نمی تونی مگر خیلی قدیمی ساز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا 400میتونم هزینه کنم بنظرتون میتونم عظیمیه یه خونه ی 100متری یخرم

بله میتونید ولی نوساز فکر نکنم😕 یکی از آشناهامون تو این رنج برای فامیلش یه خونه خریده، گلم باید بگردی. ولی عظیمیه انتخاب خیلی خوبیه ، دوست داشتید جاهای دیگه هم ببینید چون سلیقه ها متفاوته😊

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
بله میتونید ولی نوساز فکر نکنم😕 یکی از آشناهامون تو این رنج برای فامیلش یه خونه خریده، گلم باید بگر ...

تعریفش رو خیلی شنیدم ...

چند روز پیش عصر همینجوری اومدیم ببینیم چجوریه اصلا..

گوهر دشت رفتیم و مهرویلا و دولت اباد ..البته فقط مهرویلا رو مد نظرمون بود اون دوتا جا رو برحسب اتفاق رفتیم

منظورتون ماشین برای خودمه نه ندارم ..

به نظرم مهرشهر از امکانات دوره  و به درد کسی میخوره که یه زندگی به دور از شلوغی بخواد، ولی خیابوناش خیلی قشنگن😊

پس بنظر شما عظیمیه و گوهر دشت و جهانشهر و مهرشهر ِ...

مهرشهر برای کسی که بچه داره و باید از کلاسای مختلف مثل موسیقی و ورزش و ....اینا استفاده کنه خوب نیست ولی سه تای دیگه وسط امکانات هستن،یعنی رفت و آمد آسونتره😊

مهرویلا و درختی هم جای خیلی خوبیه ، هم از لحاظ منطقه هم از لحاظ دسترسی به اتوبان ، فقط با یکی برو که کمی به کرج آشنایی داشته باشه، مثلا مهرویلا با دولت آباد که محله معمولی هست کلا یه کوچه فرق داره، یا گوهردشت با قسمت اقافیا که اصلا خوب نیست یه خیابون، نزدیک اونجاها زیاد نبرنت ،لب مرز نخری

مهرویلا و درختی هم جای خیلی خوبیه ، هم از لحاظ منطقه هم از لحاظ دسترسی به اتوبان ، فقط با یکی برو که ...

اتفاقا اره ..چون ما اول رفتیم مهرویلا دیدم همه چیز تر و تمیز بعد اومدیم اینورتر کاملا برعکس ..عکر میکردیم ادامه ی همون مهر ویلاست وقتی پرسیدیم گفتن دولت اباده