2777
2789
عنوان

احتمال بارداری با یکبار اقدام

45445 بازدید | 106 پست

من فقط 11پری اقدام داشتم وامروز 31 پری هست هنوز پری نشدم کلا اینماه منتظر بارداری نبودم کسی هست با یکبار اقدام قبل موعد تخمک گذاری باردار شده باشه؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی به تعداد اقدام نداره بارداری به روز تخمک گذاری و کیفیت اقدام ربط داره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

آخه من نزدیک دوساله با اقدام های پی در پی   باردار نشدم 

اینماه با یه اقدام شده باشه واقعا عجیبه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

منم ماهی که باردار شدم مریض بودم و فکر کنم یکی دوبار اقدام داشتم باردار شدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آخه من نزدیک دوساله با اقدام های پی در پی   باردار نشدم  اینماه با یه اقدام شده باشه وا ...

بارداری الان؟

منم ماهی که باردار شدم مریض بودم و فکر کنم یکی دوبار اقدام داشتم باردار شدم

بسلامتی ما بخاطر شرایط مملکت دودل شدیم برای بچه دارشدن حالا نمیدونم واقعا خاست خدا چیه

نه امروز موعد پریودم بود اما خبری نشده 

انشالله باردار شده باشی 

دلدرد داری یا نه؟

انشالله باردار شده باشی  دلدرد داری یا نه؟

ممنون

نه زیاد یوقتا یکم تیر میکشه وقطع میشه وروز 27پری خیلی ببخشید یکم خونابه روید ستمال دیدم بعد از اون دیگه هیچ چیز

بیبی بزن خب

سرکارم امروز میخرم چون فردام وقت دارم ازد کتر ببینم شرایطم چی میشه اخه به من گفتن برو ای وی اف بعید باردار باشم