2777
2789

سلام دوستان هر کسی بچه نداره یا میخواد بچه دار بشه روز اول ماه محرم به نیت حضرت ذکریا و حضرت علی اصغر روزه بگیرن خیییلی جواب میده .به دوستان هم خبر بدید.التماس دعا .روز سه شنبه اول ماه محرم میباشد باید روزه باشید تو این روز

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال میخوام بگیرم اما از طرف دوستانم مورد تایید بود😘

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

التماس دعا هر کسی روزه گرفت خدا حاجت همه رو برآورده کنه دوستان😘😍

منم امسال میخوام بگیرم اما از طرف دوستانم مورد تایید بود😘

من خونریزی دارم نمیتونم احتمالا بگیرم تو رو خدا از طرف منم بگیر

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

حتما دوستم دعاگوتون هستم 😘