2777
2789

چطوری حواس خودتون رو پرت میکنید که دیگه فکر نکنید؟روش هایی که موقع ناراحتی ارومتون میکنه رو بگید☹☹☹☹

«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که الان داغونم وای خدا کنه فردا صبح بیدار نشم اصلا همه بگین امییییین

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

میشینم بافتنی میبافم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه کاغذ برمیدارم و هرچی توی ذهنمه مینویسم. بعد کاغذ رو مچاله میکنم و دور میندازم.

نمیشه از دست فکرامون فرار کنیم و حواسمون رو پرت کنیم! چون بدتر میان سراغمون.

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....

من یه سریال مورد علاقم که حتما هم ایرانی نیست میبینم سریال فرندز بیگ بنک زنان خانه دار ازین دست هستن یا با موبایلم بازی میکنم یا میام نی نی سایت با خوندن دغدغه های بقیه حواسم پرت میشه

نمیشه هر مشکلی رو با تکون دادن مدرک تحصیلی بطرفش و خوندن وِرد حل کرد امروز اگه ارزش مدرک تحصیلی 5 باشه ارزش تجربه 95 است. پس تا میتونید تجربه کسب کنید.

کارهنری انجام میدم اینطورسرم گرم میشه.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

من ظرف شستن خیلی ارومم میکنه و اینکه وقتی ناراحتم بدون اینکه بخوام خوابم زیاد میشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍