2777
2789
عنوان

مامانا بیاین یه لحظه😢😢😢

89 بازدید | 9 پست

دخترم دو سه روزه تو خواب بیداری ناله میکنه بعد یهو میزنه ب جیغ دیشب تا صبح دو سه بار کریه و جیغ زد صبح ساعت ۷ یکساعت مداوم گریه می‌ کرد جیغ میزد بغلشم میکردم  به دقیقه آروم می‌شد دوباره شروع میکرد جیغای وحشتناک ب نفس نفس افتاده بود الانم همش میزنه زیره گریه جیغ میزنه بعد آروم میشه چند دقیقه بعد دوباره میزنه زیر گریه  ۱۴ ماهشه 

وقت مدفوعم بخوردش فشار میاره قرمز میشه و‌گریه میکنه 😢😢😢😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کلافه شدم همش جیغ میزنه نمیتونم بگم بالا چشمت ابروئه  غذا هم نمیخوره

ی آبجوش نبات بده الان بخوره، موقع خواب هم گریمیکسچر بده، اگه یبوست داره سوپ رقیق بده بهش

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
ی آبجوش نبات بده الان بخوره، موقع خواب هم گریمیکسچر بده، اگه یبوست داره سوپ رقیق بده بهش

گریپمیکچستر میتونم تو این سن بدم بهش؟؟؟ چند قطره بدم بهش؟؟؟ 

اره یبوست داره خیلی شدید ممنونم 😍😍😍

اره میشه بدی،شکمش رو هم با روغن زیتون چرب کن ،کره هم ب غذاش اضافه کن،گلابی رنده شده هم بهش بده 

خیلی ممنونم ازت خیر ببینی 😍😍😍❤️❤️❤️❤️