2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون اعصابش خیلی خورده و از چیزی ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست

همچین موردی خیلی کم پیش میاد معمولا حرف نمیزنه 

اما من سعی می کنم ارومش کنم و اغلب جواب گرفتم 

فکر می کنم تنها گذاشتن و رفتار متقابل بدتر باشه 

حداقل تو خونه ی ما که اینطور بوده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گوشیمم گیر میده😕

برو اتاق نقاشی کن یا لاک بزن یا وسایلاتو بریز دوباره مرتب کن یام بگیر بخواب رااااحت 😍

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

هر كسي يه جوره بچه ها

يكي آروم باشي بهتره يكي مثل خودش باشي

من آخه ميپرم بش

يعني ميگم راه درستش هميشه اين نيست 😂😂😂

اما خب رو شوهر من جواب ميده

سريع فروكش ميكنه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

اوایل اینجوری بود الان پشت در همه چی رو میزاره میاد تو 

من اون موقع ها صبر میکردم آرووم بشه بعد چشمتون روز بد نبینه من شروع میکردم به حرف زدن و گفتن 😂😂😂😂😂

تا از دلم در بیاره و عذر خواهی کنه 

همچین موردی خیلی کم پیش میاد معمولا حرف نمیزنه  اما من سعی می کنم ارومش کنم و اغلب جواب گرفتم& ...

چطوری سعی میکنی ارومش کنی؟ شوهرم که اصلا باهام حرف نمیزنه فقط میخوابه بیدار که میشه به زمین و زمان گیر میده و عصبانیه😥

🤷🏻‍♀
چرا میگی لایک نکن?

چون لایک کردنی اعلانش رو اون زنگوله بالا سمته چپ میاد هم وقتی که بچه ها مثه همین الان مثه تو ریپلای میکنن رو اون زنگوله میاد وقتی علامت رو زنگوله اس میرم میبینم لایکه مثه ادمی که به گوشیش اس میاد مبدوعه میره میبینه ایرانسله لایک و میخام چیکا اخه 😯

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
چطوری سعی میکنی ارومش کنی؟ شوهرم که اصلا باهام حرف نمیزنه فقط میخوابه بیدار که میشه به زمین و زمان گ ...

اهانهمسر شما غر میزنه همسر من عصبیه و کلافه 

شاید کلیشه ای باشه اما براش چایی میارم 

دوتا از اون کارام که بهش می خنده و میگه دوست دارم انجام میدم مثلا باشه گفتنما دوست داره و میگم باشه باشه من غریبه نگو چی شده 

اولش پا نمیده اما طی یک ساعت کم کم نرم میشه 

قبلا که بچه نداشتم با عروسکم حرف می زدم 

مثلا میگفتم شیرین باز ما غریبه شدیم اصلا ولش کن باهاش قهر میشیم تا خودش بفهمه بی محلی و حرف نزدن چقدر بده 

ولی الان به پسرم میگم

مثلا بیا مادر 

بابا باز حوصله ی مارو نداره 

ما هم باهاش حرف نزنیم بعد میریم چایی میاریم و.....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ازش میپرسم علتشو اگه نخواد حرف بزنه فاصله میگیرم تا حالش بهتر بشه بعضی وقتام پا میده پای دردو دلش میشینم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️