2777
2789
عنوان

بیاید بگید من ناشکرم

323 بازدید | 27 پست
نمیدونم شوهرای شما هم اینجورین 

شوهرم آدم خوبیه کارمنده و زندگی متوسط داریم 

اما یکم تو خرج کردن احتیاط میکنه و من خیلی از خرجا رو بش نمیگم 

بخصوص تو زمینه خرج تحصیل بچه 

معمولا بیرون نمیبرتمون .

تا حالا حتی یکبار برام گل یا کیک نخریده 

مسافرت هم ک میریم خیای خنثی است و کلی منت میزاره ک به خاطر شما میام 

اصلا روزای تعطیل و غیر تعطیلمون فرق نداره.

الان داشتیم صحبت میکردیم در مورد مسافرت نظرش این بود بریم یه جای نزدیک 

منم گفتم نه بریم یه شهر بهتر اونجا چیه حوصلمون سر میره عصبانی شد و داد زد سرم 

خیلی ب زبون دوسم داره و ادم چشم پاکیه اما خسته شدم دلم برا یچه هام میسوزه که باید منتظر باشن با دایی و بابا بزرگشون برن بیرون خوش بگذرونن

😍  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مسافرت اگه تو چادر بخوابین و غذا رو صرفه جویی کنین خیلی خوب میتونید شهر های دیگه رو برین 

خرج تحصیل و بیرون بردن هم همینطور 

شوهرت مدیریت نداره 

چقدر بهت ماهیانه میده؟ پول تو جیبی بچه چقدر میده؟ 

كلا اين روزا مردا قاطى كردن عزيزم،فشار اقتصادى خيلى زياده همه اعصابشون خرده،الان فرصت مناسبتى نيس برا مطرح كردن تفريح و ...حق نداره كسى پرخاش كنه به كسى ها اما آدميم خوب گاهى پيش مياد،سعى كن آروم شد دلخوريتو بهش بگى

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

متاسفانه خساست دارن 

چون پرسیدی میگم 

الحمدالله همسر من اینطور نیست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))