2777
2789
عنوان

بیاید بگید من ناشکرم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی نداریم خدا رو شکر 

خودت برو با بچه هات بگرد خب.

مجبوری تحمل کنی؟؟؟

مثلا مسافرت میریدمنتظر نباش اون چیزی بخره براتون یا بگه بریم دور بزنیم چیزی بخریم خودت بخر واسه بچههات خوراکی و وسایل دیگه

من میدونم اگه جایی نریم خانوادش میان دو هفته باید کلفتیشونو کنم 

بخدا حوصله ندارم 

اما جرات ندارم چیزی بگم .ماه پیش مادرشو خواهرش دو هفته خونمون موندن 

الان دوباره میخان بیان

😍  
همسرت خسیسه استارتر من اصلا با ادم خسیس نمیتونم کنار بیام و تحملش کنم

استارتر اخلاق شوهرتو میدونی دیگه بابد کنار بیای.بعضیا ادمای خوش سفریم نیستن در کل .نمیشه تغییرشون داد

من میدونم اگه جایی نریم خانوادش میان دو هفته باید کلفتیشونو کنم  بخدا حوصله ندارم  اما جر ...

خب برو هر جا ک میبره و میخاد .از خونه موندن و مهمونداری بهتره.بدم میاد از ادمای اویزون .نمیدونم چرا دوس دارن همش برن خونه این و اون .میان چکار اخه؟

مثلا هر سال تولد بچه هامو با هزار بدبختی جشن میگیرم میگه از تولد بدم میاد 

تن و بدنم میلرزه که این چند روز بگذره قبل تولد عصبانی نشه حال بچمو بگیره و ابروریزی کنه

😍  

من نمیدونم چرا همه چی و میچسبونید به شرایط اقتصادی پول نداره تو سرشون بخوره اخلاق ادمیزادی که دیگه پول نمیخواد بخدا ما زنا هم داریم همین شرایط اقتصادی و میگذرونیم...همه چی و به هم ربط ندید...

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
 من نمیدونم چرا همه چی و میچسبونید به شرایط اقتصادی پول نداره تو سرشون بخوره اخلاق ادمیزادی که ...

درست میگی بخدا 

پول داره صد میلیون تو بانک داره هرچی بش گفتم پراید و عوض کن قبپل نکرد 

حقشه الان ماشین گرون شده

😍