بچه ها من شوهرم یه خاله داره تو دوران مجردیش باخالش خیلی خیلی صمیمی بوده همیشه باهم دیگه بودن خالش سیوهفت سالشم هست ولی من ازش متنفرم به دلیل همین صمیمیت بینشون البته الان خیلی صمیمیتشون کم شده اما شوهرم بعضی مواقع تو تل گرام بهش پیام میده و پیام بازی میکنن منم باشوهرم بحث و دعوا میکنم اونم میگم الکی زندگیمومو بخاطر بقیه تلخ نکن خالمه نمیتونم که قیدشو بزنم هرکس جای خود داره من چیکارکنم فقط گمشه اززندگیم بیرون دیگه نبینمش.
خواهش می کنم. اشتباه پیش میاد. ایشونم به نظرم ذاتش بد نیست. فقط احتمالا مشکلاتی داره که با یه دوره ...
خیلی خجالت کشیدم بله حق با شماست همه یه سری مشکل داریم اما دو ساعته پیام میده همه ی حرفهاش ضد و نقضه اصلا به هم نمیخوره دیگه کلافم کرده بود بازم متاسفم
ممنونم از خانومی و صبوری و مهربونیت گلم که اول ازم پرسیدم بعد واکنش نشون دادی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی بدبختی شوهرت حاضر نیست به خاطر عشقش به تو قید یه زن دیگه رو بزنه توام انقد ناراحتی که میای بدبخ ...
خیلی بی ادب و بی تربیتی بجایه اینکه بمن یاد بدی چیکارکنم برو یکم ادب و تربیت یاد بگیر براهمینم شوهرت قیدهمه کسشو بخاطر تو زده چون باادم بی ادب و بی تربیت نمیشه در افتاد و بحث کرد همون اول باهمچین جمله ای باید میشناختمت.
And دلم برات میسوزه بدبختی خیلی بدبختی آنقدر که عقده ای شدی خوشبختی من چیزی از ...
خداکنه خوشبخت باشی و مثل این عقده ای های مجازی تظاهر به خوشبخت بودن نکنی درظمن دلت براخودت بسوزه بااین ذات پلیدت دیگران نیازی به دلسوزی امثال تو ندارند.