2777
2789

من لپه رو جدا سرخ می‌کنم 

بعد به پیاز داغ اضافه می‌کنم توش زعفرون و کباب میزنم اما به مقدار خیلی کم ربشم خیلی تفت میدم آبش هم کم میگیرم 

عالی میشه خیلی هوادار داره قیمهام 

اهان راستی دارچین اصلا نمیزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتشو خوب سرخ کن. پیاز زیاد بزن.

لچه رو سرخ کن.

از رب خوب استفاده کن.

و یه تک پا برو عطاری محلتون ادویه مخصوص قیمه بگیر (اگه می خوای مزه قیمه نذری خوشمزه ها رو بده)

تو تکه های گوشتش حتما از قلم گوسفند هم استفاده کن.

لیمو عمانی رو بشور بذار خیس بخوره و نیم ساعت آخر بریز که عطرش حفظ بشه.

اگه ادویه قیمه پیدا نکردی زعفرون آب کن بریز.

از اولشم زیاد آب نریز خورشتت آبکی نشه.

بخواین قیمه تون غلیظ بشه ولعاب بندازه دوسه تا گوجه فرنگی  رنده کنید بریز توش همراه رب گوجه چوب دارچینم میندازم توش تا عطرشو بگیره لپه هم اول جدا میزارم نیم پز بشه بعد تفت میدم یه کوچولو میریزم توی خورشت

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
گوشتشو خوب سرخ کن. پیاز زیاد بزن. لچه رو سرخ کن. از رب خوب استفاده کن. و یه تک پا برو عطاری محلتو ...

مال بیرون یه بوی خاص میدهگیعنی ادویه مخصوص میزنن؟

😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘
مال بیرون یه بوی خاص میدهگیعنی ادویه مخصوص میزنن؟

بله. شما اگه تهرانی برو بازار تهران. ادویه قیمه بگیر. البته یه خورده قیمه ات رو رنگشو مات می کنه. نه خیلی ها. یه ذره. ولی به نظر من ارزششو داره.

من قیمه هام عالیه.هر کی خورده میگه خوش عطر و طعمه.

ادویه کاری

هل

چوب دارچین

ژعفرون

کمی گلاب

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
من قیمه هام عالیه.هر کی خورده میگه خوش عطر و طعمه. ادویه کاری هل چوب دارچین ژعفرون کمی گلاب

سلام.ازاولش طرزتهیه قیمتون روبگین؟

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️