2777
2789
عنوان

فولیکول 8 و بارداری با لتروزول

19253 بازدید | 44 پست

سلام خانما کیا فولیکول 8 داشتن و با یه دوره مصرف لتروزول باردار شدن؟ لطفا اونایی که باردار شدن بیان بگن من خیلی مترسم نتیجه نگیرم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینماه تازه 5 روزه مصرفش میکنم لتروزول روز 5 پری تا 9 پریودی میخوری دیگه؟ روز 12 رفتی سونو مشخص ...

قبل از مصرف قرص فولی 8 داشتم امروز روز 15 پریودی هست از روز سوم تا هفتم روزی دوتا لتروزول خوردم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
من فولیکولم 7بود.قبل از دارو.با لتروزول باردارشدم

سروده جان به یه دوره باردار شدی عزیزم؟

سروده جان به یه دوره باردار شدی عزیزم؟

نه.اشتباه نکنم.3دوره مصرف کردم.البته من متفورمین میخوردم.ک ی کم پریودم منطم شد.اصلا من نمیشدم.ورزش کردم و متفورمین خوردم پریودام شروع شد.بعد 3 4 پریودی مصرف کردم ک گرفت.

نه.اشتباه نکنم.3دوره مصرف کردم.البته من متفورمین میخوردم.ک ی کم پریودم منطم شد.اصلا من نمیشدم.ورزش ک ...

دورهات چن روزه شد بعد مصرف متفورمین؟

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
فقط لتروزول میخوری؟ من بهم متفورمین هم داده پنچ شنبه میرم سونو فولیکول

آره دکتر فعلا فقط بهم لتروزول داده آمپول یا قرص دیگه ای هم نداده البته بخاطر تنبلی تخمدان و پریودی نامنظم قرص پروژسترون هم مصرف کردم

نگران نباش گلم من ک فک نمیکردم بشه خدا کمک کرد.شوهرم هم اصلا باورش نمیشد.انشاله شما هم باردارمیشی دامنت سبز میشه عزیزم.ولی حتما ورزش کن برای تحرک تخمدان خیلی خوبه.من همون اثر ورزشها بود ک روم اثر گداشت و استرسم اصلا نباید داشته باشی.استرس زیاد خودش باعث نازایی میشه

نه.اشتباه نکنم.3دوره مصرف کردم.البته من متفورمین میخوردم.ک ی کم پریودم منطم شد.اصلا من نمیشدم.ورزش ک ...

خداروشکر عزیزم برای ما هم دعا کن من خیلی استرس دارم که جواب نده

آره دکتر فعلا فقط بهم لتروزول داده آمپول یا قرص دیگه ای هم نداده البته بخاطر تنبلی تخمدان و پریودی ن ...

منم نامنظمه ولی فقط لتروزول و متفورمین داد بهم من دوماه یبار پریود میشم ایشالله هممون مامان میشیم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )