2777
2789

سلام من الان تقريبا دو ساله با پسر عمم ازدواج كردم.الانم 5ماهم هست و نى نى دارم.شوهرم ٦سال پيش با مادرش يه خونه ى دو طبقه كه سندش يكي بوده رو سه دانگ سه دانگ شريك ميشن.ارزش اون خونه الان يك ميليارد تومن هست.موقعي كه من با شوهرم عقد بودم قرار بود كه برم توي خونه ي خودم زندگي كنم.من دوتا خواهر شوهر مجرد سن بالا دارم.توي دوران عقد چنان بلاهايي به سر من و شوهرم اوردن كه كلا گفتم بي خيال خونه شديم و رفتم يه جا دور از مادرشوهر بدجنسم خونه رهن كردم.خواهر شوهرام رازي بودن از اين كارم چون ميتونستن به كثافت كارياشون خيلي راحت برسن و هيچ مزاحمي براشون نبود.خلاصه يك سال تمام مستجر بودم تا اينكه مادرشوهرم بالاخره رازي شد كه خونرو بفروشه تا ماهم يه جاي ديگه خونه بخريم.اما نگو همش سياه بازي بوده تا خودشو تو دل شوهرم جا كنه.(شوهر من واقعا ادم ساده اي هست و زود گول ميخوره)خلاصه من رفتم برا يك سال ديگه يه جا ديگه رو رهن كردم تا خونه ي نكبتي فروش بره مثلا.بعد يك سال تازه فهميديم همش الكي بوده و مارو گول زده.منم كه ديگه از مستجري خسته شده بودم رفتم يه جارو نزديك خونه مادرم كه از شهر ٤٠دقيقه فاصله داشت رو با قيمت ١٥٠مليون تومن خريدم.به هزار بدبختي.حالاهم همش دارم غصه ميخورم كه اون خونه ي خودم نميتونم برم.بعضي اوقات ميگم بي خيال و برم همون جا كه وسط شهر هست زندگي كنم به مادرشوهر بدجنسمم كاري نداشته باشم.اما واقعا دو دل هستم.ميشه لطفا راهنماييم كنين كه چي كار كنم؟؟؟الان خيلي از شهر دورم و هر روز بايد كلي راه برم تا به شهر برسم.

چه عجیب نوشتی

رفتم خونه گرفتم

رهن کردم

پس شوهرت نظرش چی بود؟ چ کاره بود؟

آنقدر خونسرد و خنثی؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دهات زندگی کن پیس مادر شوهر نرو  والا   حالا که جات نزدیکه شهره     خیلی سخت نگیر   یا حتما حتما بگو یا خونه رو بخرین پولمون رو بدیدن یا باید بیایین بفروشین  چه پروعن    تو خونه ی مردم نشستن  به هیچا شونم نیست     هرگز باهاشون او یه خونه نرو  هرگز

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

اعصابت اونجا راحت تره. اینکارو نکن. با مادرشوهرت همش باید جنگ اعصاب داشته باشی. پیاده روی خیلی بهتره بنطرم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بالاخره سه دانگ اون خونه مال شماست هر زمان بفروشه نصف پولش برای شماست ولی الان نرو پیش مادرشوهر. تا میتونی سعی کن بفروشن و پولت رو بدن. اینهمه گرفتاری و مستاجری رو تحمل کردی نفروخت. بعد الان بری اونجا بشینی دیگه عمرا به فکر فروشش بیفتن. 

یا خودت خونه را بذار برا فروش که در جریان کارا باشی یا اونجا را بده رهن و اجاره خودت با پولش تو شهر ...

يه مدت برا فروش گذاشته بوديم كلي بهمون فحش دادن دعوا...آبرمونو جلو مامانم اينا برده بودن

اگه راهی داره خونه دوطبقه رو جداکنید ورودیهارو. اینجوری مستقل نره. ولی باهم اصلا قبول نکن 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی