لوبیا سبز 2 پیمانه
هویج نگینی شده 1 پیمانه
سیب زمینی متوسط 2 عدد
کدو سبز 1 عدد متوسط یابادمجان 1 عدد
قارچ بخار پز شده 200 گرم
گوشت چرخی 250 گرم
فلفل دلمه 1 عدد
گشنیز وجعفری ساطوری 4 ق غ خ
گردو ریز شده 2 ق س خ
گوجه فرنگی 1 عدد درشت
تخم مرغ 5 تا 6 عدد
سیب زمینی نگینی خورد بشه ودرحد نرم شدن سرخ بشه
هویج ولوبیا سبز را با کمی نمک آب پز کنید
قارچ هم بخار پز یا آب پز کن
فلفل دلمه وگوجه و کدو را ریز خورد کن( اگه از بادمجان میخوای استفاده کنی اونو هم نگینی خورد کن ویه تفت بده میتونی کدو و بادمجان را کلا حذف کنی)
همه مواد را به علاوه نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وآویشن تو یه ظرف گود بریز و تخم مرغها را اضافه کن( تو مدل مدرنش 1 فنجان هم پنیر پیتزا تو مواد میشه بریزی ولی بدون پنیر پیتزا هم میشه)
یه تابه تفلون انتخاب کن که به اندازه موادت باشه ( این کوکو باید. تقریبا اندازه دو بند انگشت قطر داشته باشه)
کف تابه کمی روغن سرخ کردنی بریز بذار گرم بشه
موادتو کف تابه پهن کن وبا پشت قاشق صافشون کن و زیر گاز را کم کن و درب تابه را بذار تا کوکو مغز پخت بشه حدودا این کوکو سرخ شدنش 1 ساعت تا 1ساعت ونیم زمان پخت میبره
وقتی طرف اول سرخ شد با کمک یه تابه دیگه که قطر دهانه اش برابر تابه اول هست کو کو را برگردون و بذار طرف دومش هم سرخ بشه( این کوکو کلا برا سرخ شدن روغن چندانی نمیبره)
در نهایت کوکو را در ظرف سرو بذارید وبا زرشک وگردو و جعفری ساطوری روشو تزیین کنید وهمراه ماست چکیده وسبزی خوردن و نان تازه سرو کنید
مزه اش بینظیره حتما امتحانش کن