2777
2789

جاريم بعد ٦سال انتظار خدا بهش دخترى داد وقتى دعواش ميكنه ميگم نگاه به موهاى سفيد شدت بكن اينا بخاطر همينه ميگه اره چه زود يادم رفت

شما هم يه روزى اين انتظارا و سختيارو يادت ميره انشالله🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا جرا بعضیا تو ماه اول اقدام میشن و بعضیام همینجوری طول میکشه چند سال

من دخترمو با اقدام ماه اول باردار شدم،الان ده سالشه،میخوام براش یه خواهر یا برادر بیارم،ولی همش میترسم بعد از ده سال جلوگیری،دیگه نتونم باردار بشم.برام دعا کنید😵

درد خودت از یک طرف که نمیتونی به هیچکس بگی حرف مردم هم از طرف دیگه واقعا دیگه خسته شدم 

اره واقعا هرکی میبینتم میگه خبری نیست حامله نیستی دوسندارم جایی برم اصلا

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
ان شاالله . انتظار خیلی سخته . من که خیلی گریه کردم. چند ماه اقدامی؟

بارداری دوممه.راستش هنوز اقدام نکردم،فعلا آزمایشات قبل بارداری میدم تا جوابش حاضر بشه و اگه مشکلی نبود ایشالله ماه بعد اقدام کنم.

واقعا جرا بعضیا تو ماه اول اقدام میشن و بعضیام همینجوری طول میکشه چند سال

حتما حکمتی داره.من بعد سه سال درست تو اوج ناامیدیم شد.خدارو شکر.سپرده بودم به خودش.ولی خیلی ناراحت بودم.ایشالا قسمت همه منتظرا میشه.

دختر عموی مامانم بغد ۱۳ سال درست زمانی که دور از جونتون قرار بود زن بگیره برای شوهرش بچه دار شد.

Do not give up