2777
2789
آمپول کزاز رو بهداشت میگه نه دکتر. من قبلش پرونده داشتم بهداشت.زدم.ولی اونایی که نزدن تو بارداری می ...

بدم میاد از بهداشت نمدونم چرا

حالا میرم ببینم چی میگه

البته اگ لین ماه حامله نبودم اونوقت میرم

خب اینا گرمیه.مطمئنی جلو بارداری رو نمیگیره؟چون گرمیجات تو سه ماهه اول سقط آوره که

اینا و میخورم رحمم اگه سرده گرم بشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم میاد از بهداشت نمدونم چرا حالا میرم ببینم چی میگه البته اگ لین ماه حامله نبودم اونوقت میرم

نیازه پرونده داشته باشی عزیزم.خیلی کمک میکنه تو بارداری.

منم فکر میکردم الکیه.الان دایم میرم.

از الان برو پرونده تشکیل بدن برات.ایشالا باردار بودی که بهشون اطلاع میدی.

مدارک و آزمایشاتی که دادی ببر با کپی قولنامه یا سند خونه

Do not give up  
اینا و میخورم رحمم اگه سرده گرم بشه

والا به ما گفتن گرمی سقط میکنه.

رحم سرذ نیست.بخاطر اقدام پریودی بهم میریزه.دکتر من بخاطر تنظیم شدن پریود و سایز فولیکول بهم متفورمین داد.سه سال میخوردم

Do not give up  
والا به ما گفتن گرمی سقط میکنه. رحم سرذ نیست.بخاطر اقدام پریودی بهم میریزه.دکتر من بخاطر تنظیم شدن ...

من پریودم منظمه و فولیکولمم خوبه شوهرمم مشکل نداره نمیدونم چرانمیشم😩😩😩

من پریودم منظمه و فولیکولمم خوبه شوهرمم مشکل نداره نمیدونم چرانمیشم😩😩😩

استرس هم مانع میشه.روش من رو هم انجام بده.تاپیک معجزه یا علمم رو بخورن.ایشالا میشه.

باید کنترل کنی استرستو

Do not give up  
استرس هم مانع میشه.روش من رو هم انجام بده.تاپیک معجزه یا علمم رو بخورن.ایشالا میشه. باید کنترل کنی ...

اخه چجوری بخدااین ماه زیاد بهش فکر نکردم بازم نشد تاحالا یدونه قرصم نخوردم ک شاید ضررداشته باشه ولی فردا میخوام برم دکتر ببینم چی میگه

اخه چجوری بخدااین ماه زیاد بهش فکر نکردم بازم نشد تاحالا یدونه قرصم نخوردم ک شاید ضررداشته باشه ولی ...

سخته.من تا زمانی که نا امید نشدم استرسم نرفت.

ایشالا میشه

Do not give up  
منم پس باید ناامید بشم؟؟؟😜😜😜

دور از جونت.دکتر به ما گفت بخاطر تحرک اسپرم شوهرم طبیعی نمیشه.واسه همین ناامید شدیم.گفتیم پول جور کنیم بریم واسه کاشت.

خدارو شکر شد

استرس رو یه جوری دور کن.شوهرتو خودتو تقویت کن.با آجیل و چی.

به زودی میشه

Do not give up  
دور از جونت.دکتر به ما گفت بخاطر تحرک اسپرم شوهرم طبیعی نمیشه.واسه همین ناامید شدیم.گفتیم پول جور کن ...

انشاالله مرسی گلم والا بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ناامیدمیشم ولی میگم ناامیدنشم خدا قهرش میگیره 

انشاالله مرسی گلم والا بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ناامیدمیشم ولی میگم ناامیدنشم خدا قهرش میگیره 

نشو عزیزم.دوتاتون سالمین.خدارو شکر.

منم دکتر ناامید کرد.وگرنه هر زوجی ممکنه طول بکشه باروریشون

Do not give up