2777
2789

شوهرم وقتی با حرفاش دل منو میشکونه من خییییلی ناراحت میشم ان قدر اذیت میشم و کلی به حرفاش فکر میکنم .... اون حرفا تو ذهنم میپیچه همش از دلم سخت میاد بیرون ‌.‌‌. خیلی حساسم و زودرنج .. دست خودم نیست 😢😢😢😢 شما ها چطور 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
منم یادم نمیره😑حتی دوسال پیشو😐

افرین دقیقا .... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش بشدت ناراحت میشم یه جوری ک قلبم ازشدت ناراحتی تیرمیکشه ولی بعد یه ساعت همه چی یادم میره &n ...

افرین منم قلبم درد میگیره ... خیلی ناراحت میشم فقط گریه میکنم ... دوست ندارم این اخلاقم 

من اولش بشدت ناراحت میشم یه جوری ک قلبم ازشدت ناراحتی تیرمیکشه ولی بعد یه ساعت همه چی یادم میره &n ...

منم اینجورم میگم دیگه نمیرم طرفش وهزارتا فحش بعد اون ک سکوت می کنه (سلکت میشه و نمیداد طرفم ک مثلا من آروم بشم)من طاقت نمیارم خودم میرم آشتی

خوب دیگ چ میشه کرد اکثر مردا همینن هنردیگه ایی ندارن ک...زیاد خودتوناراحت نکن مطمئن باشه این اولین و ...

به خدا نمیتونم بی خیال باشم اصلا یه حرفایی میزنه که بهش نمیاد فقط آدمو میسوزونه ... 😢😭 خیلی زبونش تلخ ... باور کن مریض شدم خودم حال خودمو میفهمم دیگه روحیم و روانم داغونه 

من ی اخلاقی دارم خیلی بده

ی چیزی میگه ناراحت میشم بعدمثلاقهرم یه۵دقیقه میگذره یادم میره قهرم شروع میکنم نیمساعت خوش و بش و خنده یهووسطش یادم میادقهربودم

میگم وای من قهربودم ساکت میشم سرسنگین میشم دوباره بعد۵دقیقه یادم میره شروع میکنم ازسروکولش میرم بالا

بعد۲۰دقیقه یادم میاد دوباره میرم تو فاز قهر

خیلی بده اه اه.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من ی اخلاقی دارم خیلی بده ی چیزی میگه ناراحت میشم بعدمثلاقهرم یه۵دقیقه میگذره یادم میره قهرم شروع م ...

شوهرت چه جوریه ؟ یادش میره ؟ اخه شوهر من زود فراموش میکنه جالب اینجاس میگه ولش کن بسه چقدر کش میدی عذر خواهی هم نمیکنه 😑😑😑

خانومی فازت دقیقا چیه    

یادم نمیره حرفاش ... بعد با یه بغل انتظار داره من دوست شم باهاش ... دوست میشم اما یادم میمونه حرفاش 😢😢😢

سفید برفی چندسال ازدواج کردی

۳ سال ... ۳ سال هم عقد