2821
2789
عنوان

داستان عجیب جاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 34244 بازدید | 155 پست

خب باید شکایت کنین بگین اینا میخوان تلکه کنن ما رو قصد زندگی ندارن یه همچین چیزی هس سریع با یه وکیل مشورت کنین تا بتونین مدرک جم کنین و ثابت کنید هیچ وقت بدون مشورت با وکیل کاری انجام ندین

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

چقد خانواده ساده ای هستن من جا برادرشوهرت بودم کاری بسرش میدادم تا عمر داره تو شهرمون پیداش نشه بعدشم وکیل بگیرن ی سری تبسره دارن که میتونن مهریه رو ندن دختره خونه پرست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم می خواستم بدونم خرج نوسازی حدودا چقدر می شه . کابینت و سرامیک و کاشی درجه چند و خارجی استفاده کر ...

نه بابا ما سال 94 فقط خونه رو سرامیک و کاغذ و کابینت عوض کردیم 20 تومن شد

دایی من عید از این کابینت سفیدا گذاشتن و حموم و دستوشویی و کف خونه و دکور و هالوژن و .. گذاشتن شد 55 میلیون 

قیمت دستت نیست زن

خونواده ی همسرم میگن اگه طلا هم ازش بباره ما نمیخوایمش بره طلاق بگی ره دلم براشون میسوزه کلی شکسته شدن البته تازه قدر منو میدونن من خیلی کوتاه اومدم ولی هیچوقت هم راضی نبودم که بخواد اینجوری باهاشون بشه زن دایی شوهرم وقتی اینا میخواستن نامزد کنن رفته بود دعا نویس طالع شونو ببینه گفته بود ایت دوتا طالعشون یکی نیس دوتا بچه داشته باشن دا میشن انگار داره همونجوری میشه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
من توعمرم اینهمه پولدار دیدم  ولی  ندیدم ی کسی بااین عمق داراییی اینهمه النگو دست بکنه ...

ی جا میرم باهاش ابروم میره 

عینهو این کولی ها میمونه 

یبار مامانم بهم گفت بهش بگم یدونه النگوتو بفروش لباس درست حسابی بخر تن بچت کن

برادرشوهرتون چی میگن؟با خانمشون صحبت نکردن؟

برادر شوهرم کلا تو شکه چه میدونم والا دختره کبل کاری به حرف کسی نداره

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

من فقط میترسم شوهرم یه بلایی سر دختره بیاره بدبختم کنه همین

نه بابا ما سال 94 فقط خونه رو سرامیک و کاغذ و کابینت عوض کردیم 20 تومن شد دایی من عید از این کابینت ...

وای یا قمر پس من تا آخر عمر نمی تونم . آخه مثلا سرامیک خیلی گرون گذاشتن که اینجوری شد؟

ما هم از این عروس ها تو فامیل داشتیم ..فقط فرقش این بود که پسره خیلی پولدار و عاشق بود و واقعا خونه رو زد به نام دختره بعد 1 ماه دختره طلاق گرفت و تمام...بهترین عروسی رو ت تالار فرمانیه واسش گرفت و کلی جواهر 😕😕اون هارو هم بگذار رو خونه ببین دختره الان یه سرمایه داره 😂😉

جالب اینه پدر دختر موقع ازدواجشون هنوز مستاجر بود.

وای یا قمر پس من تا آخر عمر نمی تونم . آخه مثلا سرامیک خیلی گرون گذاشتن که اینجوری شد؟

من شوهرم تو بازار کاشی فروشی مغازه داره. میگ ما یه کاریو میخریدیم14 تومن گفتم اگ الام گرون شده باشه شده متری19 تومن منم متری21 فروختمش زنگ زدم از کارخونه سفارش دم براشون ببرن گف متری 29 تومن به خودتون میدیم

2825
2823
2791
2779
2792