2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 48 پست
راست میگید... نمیدونم یه دل میگن پاشیم بریم نهاوند، تکلیفو نشخص کنسم، یه دل میگم زشته... نکنه بگن م ...

من بودم پدرومادر منم بودن همین کارو میکردن هرکس دیگه ای هم بود همین کارو میکرد چی میخوان بگن مگه اصلا هرچی میخوان بگن مهم نیست مهم اینه ک زندگیت خراب نشه 

پاشین برین دو روز بمونین بگین ما تو فامیل آبرو داریم به مردم گفتیم حرفامون چیه و تصمیممون واسه عروسی و خونه چی بوده همه منتظرن شما به حرفاتون عمل کنین در دروازه رو میشه بست دردهن مردمو نمیشه دخترم تا هروقت بخواد میتونه خونه من بمونه چون خونه اونم هست ولی آبرومون مهمتره نمیخوایم عیبی رو دخترمون بذارن بگن مشکلی داشته ک براش عروسی نگرفتن و به قولاشون عمل نکردن اگه بحث نداشتنه منم ندارم جهیزیه بگیرم با قرض و قسطو وام دارم کارشونو راه میندازم چون تا وقتیکه میرن خونه خودشون مسئولیت زندگی و خواسته هاشون به عهده ماست و باید براشون هرکاری میتونیم بکنیم 

اینارو بابات بگه بعدم بگه ما دیگه فامیلیم ولی آدم واسه آبروش زندگی میکنه وگرنه شما ارزشتون بیشتر از عروسی گرفتنه و ثابت شده ای 

خلاصه با زبون و تو رودروایسی گذاشتنشون مسیرو عوض کنه و کارارو جلو بندازه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
من بودم پدرومادر منم بودن همین کارو میکردن هرکس دیگه ای هم بود همین کارو میکرد چی میخوان بگن مگه اصل ...

ببخشید من شرمندم...

دیشب اصلا نفهمیدم چجوری خوابم‌برد.

خوب گفتی عزیزم...

البته بعید میدونم بابام بتونه اینجوری حرف بزنه باهاشون...

چون کلا هم میشناسنمون... نمیتونیم‌انقدر آبرو آبرو کنیم.

میدونن که این‌چیزا واسمون مهم نیست.

واسه خودشون مهمتر از ماست.

یعنی در واقع اونا بیشتر به حرف مردم اهمیت میدن تا ما...

ولی آره.

اگه بشه بریم...

بگیم‌مشخص کنید تا ما هم‌بتونیم‌ برنامه ریزی کنیم.

به خدا به بابام میگم‌یه قاشق چنگال بخریم، میگه هموز معلوم نیست عروسی کیه واسه چی برید بخرید؟؟؟

از یه طرفی هم‌خب من خیالم حداقل از این بابت راحت میشه.

ولی حرف آخرتونم هم خیلی خوب بود.

ممنونم ازتون.

ان شالله همیشه خوش باشید.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من شرمندم... دیشب اصلا نفهمیدم چجوری خوابم‌برد. خوب گفتی عزیزم... البته بعید میدونم بابام ...

خواهش عزیزم انشاءالله موفق باشی و زود زود بیای خبر عروسیتو اونطوری ک دوس داری بهمون بدی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین