2777
2789
عنوان

خانما کیسه آب بترکه چقد بعدش بچه به دنیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 27 پست
من صبح کیسه آبم پاره شد هشت شب بچه به دنیا اومد طبیعی هفته سی و نه البته با آمپول  خواهرم  ...

چقد بعد از اینکه کیسش پاره شد سزارینش کردن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا میدونید کیسه آب ترکیده؟شاید فشار رو مثانه بوده ادرار دفع شده

نه کیسشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چقد بعد از اینکه کیسش پاره شد سزارینش کردن

دقیقا نمیدونم یادم نیست من اونجا نبود ولی تا بره بیمارستان واونجا کلی معطل کردن تا  دکترشو خبر کنن و دکترش بیاد چند ساعتی طول کشیده 

تو بیمارستان بیحرکت نگه میدارن و ضربان قلب بچه رو چک میکنن

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
عزیزم من ساعت ۹ صبح کیسه آبم ترکید زنگ زدم به دکترم گفت برو بستری شو رفتم بستری شدم تا عصر ساعت ۵ که ...

ببخشید عزیزم بعد از ترکیدن کیسه آب حرکات بچت چه جوری بود؟ این بنده خدا میگه بچش حرکت نمیکنه و متوجه حرکتاش نمیشه

ببخشید عزیزم بعد از ترکیدن کیسه آب حرکات بچت چه جوری بود؟ این بنده خدا میگه بچش حرکت نمیکنه و متوجه ...

منم اصلا متوجه حرکات بچه ام نمیشدم و بستری که بودم هی پرستار رو صدا می زدم و می گفتم بچه ام اصلا تکون نمیخوره ولی اون هر بار میومد و صدای قلبشو که می شنیدم آروم میشدم

منم اصلا متوجه حرکات بچه ام نمیشدم و بستری که بودم هی پرستار رو صدا می زدم و می گفتم بچه ام اصلا تکو ...

ممنون . خدا خیرت بده خیلی نگران بودم

ممنون دوستان . دست همتون درد نکنه که جوابمو دادین

من ۱۲ ساعت بعد از اینکه کیسه آبم ترکید سزارین شدم.البته از اول قرار بود سز بشما

عزیزم حرکات بچه بعد از پاره شدن کیسه چجوری بود . چرا انقدر دیر سز شدی