2777
2789
نه بابا عروسيش بود

اها پس نمیدونم چون توی تاپیکش گفته مراسم نامزدیشون هست 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مچشو گرفتیم و بچه ها ازش مدرک خواستن اونم مجبور شد اعتراف کنه

مگه چی گفته بود قبلا ؟

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی تو  عروسی در کار نبود اصلا همش توهمات و رویاهاش بوده  من طبق امضاش گفتم

بازم من فریب خوردم پس 

اینجا هر چی ممکنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مگه چی گفته بود قبلا ؟

صبح عروسیش اومد تاپیک زد که امشب عروسیم بود بچه ها گفتن اگه عروسی کردی اینجا چیکار میکنی و بعد بعضی از کاربرا گفتن ما دیشب تورو تو تاپیکها دیدیم

#در_خانه_بمانیم
یاد مادام دی افتادم چقدر راجع بهش تاپیک میزدن

آخی دلم براش تنگ شد هروقت مطالبشو میخوندم دلم هوای کانادا میکرد 😢😢😢تا چند وقت خودمو سوار بر سورتمه در جنگلهای مونترال و تورنتو تصور میکردم خخخخخ

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
مگه چی گفته بود قبلا ؟

تاپیک زد گفت دیشب عروسیم بود و الان داماد رفته نون بگیره و فلان یه سری بچه ها گفتن دیشب انلاین بودی تو تاپیکا و ... خلاصه کلی قسم خورد که راس میگه ما هم گفتم راس میگی عکس از کارت عروسیت بده . دید لو رفته اون تاپیکو زد و اعتراف کرد

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
وااااااای 😂 از اسم خواهر شوهرش شک کردم 😯

چی بود اسم خواهر شوهرش

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
تاپیک زد گفت دیشب عروسیم بود و الان داماد رفته نون بگیره و فلان یه سری بچه ها گفتن دیشب انلاین بودی ...

عجب ادمای پیدا میشن والا برای چیزای مسخره تاپیک میزد... منو بگو شوهرم پسرعمومه چقدر احساس نزدیکی کردم باهاش 😂

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙
عجب ادمای پیدا میشن والا برای چیزای مسخره تاپیک میزد... منو بگو شوهرم پسرعمومه چقدر احساس نزدیکی کرد ...

همینو بگو والا 😒😂

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی