2777
2789
عنوان

دکتر خوب در تبریز

917 بازدید | 7 پست

سلام خانوما...دنبال یه دکتر خوب غدد درون ریز در تبریز هستم و ی دکتر زنان خوب که با هر دو خودمو واسه بار سوم انتقال جنین آماده کنم.شاید خدا دلش واسم بسوزه و اینبار منم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

عزیزم دکتر زنان خدب متخصص ناباروری فقط و فقط پریسا موسی پور به خدا هرکی رو معرفی میکنم حامله هست خیلی دستش سبکه حتما بهش ایمان داشته باش همینجا چنتا خانوم معرفی کردم حواب گرفتن امروز تو مطبش چنتا ivf موفق دیدم حتما برو و باور کن حامله میشی ادرس 3راه گلگشت ساختمان بهاران طبقه دوم روزهای زوج از ساعت 12 به بعد

در مورد دکتر غدد خودت تحقیق کن حتما پیدا میکنی چون اطلاعات ندارم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
عزیزم دکتر زنان خدب متخصص ناباروری فقط و فقط پریسا موسی پور به خدا هرکی رو معرفی میکنم حامله هست خیل ...

6ساله تبریزم ولی اولین باره اسم پریسا موسی پور میشنوم.کلینیک میلاد و انواع مطب ها تو 17شهریور رفتم.الانم ارومیه تیزرو میرم.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر شهلا دانایی،متخصص نازایی،دکتر غدد هم دکتر بهرامی

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
6ساله تبریزم ولی اولین باره اسم پریسا موسی پور میشنوم.کلینیک میلاد و انواع مطب ها تو 17شهریور رفتم.ا ...

تو برو پریسا موسی پور ببین چی میشه واقعا جواب میگیری

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر