2777
2789

خیلی حالم بده،کسی که دوسش داشتم بعد 2/5 سال کات کرده،بلاکم کرده و خدافظی کرد و رفت، من ميخوام با کمک شما و انرژی مثبت دعاهاتون از خدا بخوام معجزه کنه برگرده... ميشه هرکسی يه دعایی که بهش اعتقاد قلبی داره رو واسم بخونه....؟ ميشه همگی دعا کنید برام معجزه بشه؟ من چندروزه غذا نمی تونم بخورم، بچه ها با دلای پاکتون از خدا بخوايد کمکم کنه. 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده مطمئن باش فقط کاش دیر نیاد  چون اونموقع از دل تو رفته 😢

درسته ، برمیگردن همیشه. حتما باید سرشون به سنگ‌بخوره تا قدر بدونن 

منم امیدوارم به موقع برگرده. اِن شاا... درست میشه دلت شاد میشه 🌷

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

رفتنی باید بره هر قدر زودتر بهتر اگه اونقدر دوست داشتکه بخای باهاش زندگی کنی نمیتونست بره ولی حالاکه رفته پس دوست نداشته پس بزار بره

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

بهش پیام نده.التماسشو نکن.فک کن خودت کات کردی

صد درصد برمیگرده

اما اس بدی زنگ بزنی بیشتر ازت متنفر میشه

بی توجهی بهترین راه جذب کردنه

تجربه داشتم ک گفتم بهت

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله

بميرم برات عزيزم كه با همه ي تاروپودم دردتو ميفهمم

برات دعا نميكنم كه اگر صلاحه و فلانه برگرده چون دل عاشق صلاح چه ميفهمه و اين چند صباح عمرمون رو چرا نبايد كنار كسي ك دوستش داريم باشيم

دعا ميكنم فقط و فقط اوني ك دوسش داري كنارت باشههههه و برگرده و يك عمر بمونه!.

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
گلم سر چی اینکارو کرد؟ کسی از رابطتتون با خبر بود؟ چند سالتونه

عزیزم يه مدت بود سرد بود باهام، منم مدام زنگ و پیام ميزدم، یه دفعه اومد گفت مشکل دارم،گرفتارم ميخوام برم،خدافظ   

یارب نظر تو بر نگردد.