الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول از همه یه مسکن بخور تا دردش بیشتر نشده... بعد بزار باشه تا یک ساعت دیگه. وقتی برش داشتی اون قسمت رو زبون نزن. بستی بخور با اون سمت. بستی باعث میشه لثه جمع شه
تا دردت شروع نشده مسکن بخور...تا یکی دو روز سر ساعت مسکن بخور نوافن یا ژلوفن
دندون درد اینجوریه که نباید بذاری درد شروع بشه اگه شروع شد دیگه اصلا آروم نمیشه
باند رو هم فکر کنم الان میتونی برداری ولی نباید آب دهانت رو تُف کنی یا از نی استفاده کنی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بعد ۲ ساعت بردار تا ۳،۴ ساعت غذا نخور، روز اول و دوم شیر و غذاهای آبکی استفاده کن، بعد از هر بار غذا خوردن خوب اب بکش دهان رو. دردت هم زیاد شد مسکن بخور.
باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸