2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست
گفتم ك نبودي با بچه هاي الان ك بدوني  چون همچنان فكر ميكني از كسي شنيده

یعنی بچه های الان اینقدر وقیح شدن من خودم برادرم هشت سالشه بچه خواهرم سه سالشه بچه خواهرشوهرم شش و سه ساله هستن باهمشونم سرکار دارم و‌باادب هستن این بچه چرا باید گیر بده من چی زاییدم مگه برا هفت ساله مهمه میگم مادرش درستش کنه خب نه اینکه بهش بخنده شما بابچه پررو سرکارنداشتی یابچه هات قرار اینجوری تربیت کنی بی ادب وفضول وخاله زنک 😏😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه بابا توخوبی

واي تو با من دعوا داري توقعي نيست ك با بچه ٧ ساله هم دعوا داشته باشي!!!

دارم كمكت ميكنم اين چ طرز حرف زدن هست بي جنبه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
مادرش میتونه بگه بیابشین سرجات بتو چ کی چی خریده چرابخنده وبهش بهابده 

الان ك حرف زدنت ديدم ميبينم حقت هست  

بذار حقيقت بهت بگم

خودت از اوناي هستي ك بخاطر دختر داشتن حس شرمندگي دارند و پسر داشتن رو افتخار ميدونن فكر ميكردي پسر بزايي تاج پادشاهاي سرت ميذارن حالا ك جاريت دوتا پسر داره بهت بر ميخوره اين حرفاشون وگرنه هيچ دليل نداره از حرفاي بچه ٧ ساله ناراحت بشي

بهتم گفتم اول باور خودت رو بخودت اثبات كن منتهي ب بدترين شكل جواب دادي

باور خودت اشكال داره 

در تو نهادينه شدي زاييدن دختر يك ضعف و پسر يك افتخار هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
الان ك حرف زدنت ديدم ميبينم حقت هست      بذار حقيقت بهت بگم خودت از اوناي هستي ك بخ ...

دل شکستن خیلی سادس خانم حق الناسه حواست باشه  کسایی هستن تو حسرت همین دخترهستن من افتخارمیکنم مگه چندسالمه و چندتا بچه دارم اگر یک ‌روز دنبال بچه افتادی به خداالتماس کردی یادت باشه کجا دل کیو شکوندی

واي تو با من دعوا داري توقعي نيست ك با بچه ٧ ساله هم دعوا داشته باشي!!! دارم كمكت ميكنم اين چ طرز ح ...

با جنبه فقط تویی بچتو کوچیک کنو ساکت بشینی  بخاطر احترامشون من میخام از دخترم دفاع کنم الان حالیش نیست فرداروز ک بزرگ میشه درک میکنه

دل شکستن خیلی سادس خانم حق الناسه حواست باشه  کسایی هستن تو حسرت همین دخترهستن من افتخارمیکنم م ...

بخودت ياداوري كن ك ميخاي دل ي بچه ٧ ساله رو بشكني تا حسابت با مامانش تسويه كني

و خودت حواست جمع كن ك چ جوري ب كاربراي ك وقت ميذارن  بهت جواب ميدن رو بدي!

افتخار ميكني دختر داري؟ پس چرا انقدر دردت ميگيره؟ ك دارن  بخاطر دختر داشتن و پسر نداشتن بهت ميخندن!

تو انگار حرف منو نميفهمي چند بار بخون تا بفهمي وقتي ك انقد عصبي نباشي

با جنبه فقط تویی بچتو کوچیک کنو ساکت بشینی  بخاطر احترامشون من میخام از دخترم دفاع کنم الان حال ...

واي پناه بر خدا چ دفاعي از دخترت

بهت گفتم حرفم نگرفتي

وقتي باورت اين باشه ك دختر داري و بهش افتخار ميكنه ديگه از اين حرفا دردت نميگيره!

وقتي دردت ميگيره دنبال درمانش باش

بعضي حرفا تلخ هست اما حقيقت!

بخودت ياداوري كن ك ميخاي دل ي بچه ٧ ساله رو بشكني تا حسابت با مامانش تسويه كني و خودت حواست جمع كن ...

من نمیخام دلشو بشکونم میخام حالیش بشه ازاین حرفا نزنه من هیچ وقت نمیگم خدا مامانتو دوست نداره فلان من همیشه بهش گفتم خب من دختردوست دارم دخارخریدم خداخودشم شاهده چقدرازش خواستم بچم دخترشه چون عاشق بچه دخترم

واي پناه بر خدا چ دفاعي از دخترت بهت گفتم حرفم نگرفتي وقتي باورت اين باشه ك دختر داري و بهش افتخار ...

دردم نمیگیره ولی میگم درست نیست این حرفاازبچه هفت ساله چرا همش تکرارکنه

دل شکستن خیلی سادس خانم حق الناسه حواست باشه  کسایی هستن تو حسرت همین دخترهستن من افتخارمیکنم م ...

عزیزم  اینجور نگو خوب نیست  دعا کسی نکن که بچه دار نشه واسه یه موضوع بیخود  

[QUOTE=68495120]عزیزم  اینجور نگو خوب نیست  دعا کسی نکن که بچه دار نشه واسه یه موضوع بیخود  [/QUOT

نه گلم نفرینش نکردم گفتم حواسش باشه دل نشکنه خدا حواسش هست میگه چون دنبال جواب میگردی جواب بچه فضولو بدی دخترتو دوست نداری چون دوستش دارم میخام بشینن سرجاشون این حرفا اصلا مناسب سنش نیست یعنی چی چرا دخترآوردی مامانم زرنگه فلانه میخاستم ی چیزی به مادرش بگم بچشو ادب کنه مگرنه قصد بدی نداشتم خیلیم جاریمو بچه هاشو دوست دارم