جاریم دوتا پسرداره یکی هفت ساله یکی ی ماهه منم ی دختر چهارماهه وقتی میریم خونشون یا میان خونمون این پسرش همش گیر میده بمن زن عمو چرا پسر نخریدی دخترزشته ببین مامان من زرنگه پسر خریده من داداش دارم تو چرا دختر خریدی یابه شوهرم گیر میده مامانش در ظاهر آرومه کاری نداره ولی مرموزه کارخودشه مگرنه بچه هفت ساله چ به این حرفا خودشونم ذوق میکنن میخندن بچشو جمع نمیکنه
من نگفتم خدا مامانتو دوست نداره گفتم حتما مامانت دختر دوست نداره پسر خریده من دختر دوست دارم
نه اینا پیشنهادای دوستان بود
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
خانوما ببخشین الان دارین فان جواب میدین یا تو همچین موقعیتی به بچه هفت ساله این حرفا رو میزنین؟پسرا زشتن یا فقط پسرا رو میخرن؟اینا چیه واقعا؟بگین که شوخین اینا😁
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.
باید بهش بگی حالا تو که پسر شدی چه گلی به سر مامانت شوندی البته با خنده مسخره ....بعدم عزیزم بچها امروزی خیلی بزرگتر از سنشون هستن حرفایی میزنن که ادم شاخ در میاره پسر خواهر دارم حرفایی میزنه که هرکه ندونه میگه مامانش یادش داده ولی در صورتی که مامانش از حرفاش کلا هنگمیکنه