2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 57 پست
عزیزم تا مردی عاشقانه با خانومش نباشه دختر نمیشه بخند بگو چندجا خوندم اگر بچه اول دختر بشه یعنی مرد ...

ولی. برا ما درس نشد خیلی عاشق همیم ولی بچه های اول و دومم پسرن

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
عزیزم جوابایی مثه خدا مامان تو رو دوس نداشته واینا بچه رو نسبت به مادرش بدبین میکنه اصلا خوب نیست ب ...

من  نگفتم خدا مامانتو دوست نداره گفتم حتما مامانت دختر دوست نداره پسر خریده من دختر دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  نگفتم خدا مامانتو دوست نداره گفتم حتما مامانت دختر دوست نداره پسر خریده من دختر دوست دارم

نه اینا پیشنهادای دوستان بود

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بگو دختر گرون تر بود ما پولمون بیشتر بود دختر برداشتیم

ایول خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خانوما ببخشین الان دارین فان جواب میدین یا تو همچین موقعیتی به بچه هفت ساله این حرفا رو میزنین؟پسرا زشتن یا فقط پسرا رو میخرن؟اینا چیه واقعا؟بگین که شوخین اینا😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

باید بهش  بگی حالا تو که پسر شدی چه گلی به سر مامانت شوندی البته با خنده مسخره ....بعدم عزیزم بچها امروزی خیلی بزرگتر از سنشون هستن حرفایی میزنن که ادم شاخ در میاره پسر خواهر دارم حرفایی میزنه که هرکه ندونه میگه مامانش یادش داده ولی در صورتی که مامانش از حرفاش کلا هنگ‌میکنه

احتمالا با بچه هاي اين زمونه سر كار نداشتي

ك احتياجي ب ياد دادن ندارن

ي حرفايي ميزنن ك هيچي ازش نشنيدن!

فكر نكن ك حتما كسي بهش گفته اينجوري دنبال جواب ب بچه نيستي!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
احتمالا با بچه هاي اين زمونه سر كار نداشتي ك احتياجي ب ياد دادن ندارن ي حرفايي ميزنن ك هيچي ازش نش ...

ولی تا از کسی نشوه نمیگه اون چ میدونه چیه میگه مامانم زرنگه فلانه

احتمالا با بچه هاي اين زمونه سر كار نداشتي ك احتياجي ب ياد دادن ندارن ي حرفايي ميزنن ك هيچي ازش نش ...

بعدشم دنبال جواب به بچه نیستم به مادرشم ک بچشوجمع کنه به اون چ بچه من چیه  

ولی تا از کسی نشوه نمیگه اون چ میدونه چیه میگه مامانم زرنگه فلانه

گفتم ك نبودي با بچه هاي الان ك بدوني 

چون همچنان فكر ميكني از كسي شنيده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بعدشم دنبال جواب به بچه نیستم به مادرشم ک بچشوجمع کنه به اون چ بچه من چیه  

اگه باورت اين هست ك ب كسي چ مربوط بچه تو چي هست

ك دنبال جواب نبودي!

ب شوخي از حرفهاي بچه ميگذشتي ديگه دنبال اثباتش نبودي