2777
2789

سلام دوستان من 7ساله ازدواج کردم واز همون اول شوهرمو واقعا دوست داشتم وقلبا بهش خیلی محبت کردم ولی شوهر من متاسفانه هر کاری میکنم جزوظیفم میبینه نه خوبی بر عکس خودش اگه یکاری بکنه خیلی فک میکنه کار بزرگی کرده بعضی مواقع هم که اعصابش یه جای دیگه خورده از من بهانه میگیره وسر من خالی میکنه وبی احترامی وبداخلاقی میکنه وبعدشم قهر منم خیلی دلم میشکنه گریه میکنم احساس میکنم بدتر میشه میگه تقصیر تو هست ومغرور تر میشه به نظرتون چکار کنم کوچکترین تلاشی برای کنترل عصبانیتش نمیکنه وخیلی بیچشم ورو هست دیگه واقعا خسته شدم پسرم 6سالشه وهمه چی میفهمه جلو پسرم خوشم نمیاد گریه کنم حالیش میشه مجبورم قرص ارامبخش بخورم از بس اعصابم بهم میریزه

خدایا شکر 

من که با کم محلی خیلی نتیجه دیدم خییییییلییییییی

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 

اصلا با کم محلیام اخلاق شوهرم درست شد

من آخه خلی بیمزش کرده بودم .مثلا موقعی ک میخاس بره بیرون به جز اتو زدن لباساش و واکس زدن کفشاش موهاشم شونه میزدم 

چند باری بابام دید بهم گفت بابا جان انقد با شوهرت عین بچه رفتار نکن زده میشه ..من میگفتم نه .. تا اینکه واقعا ب حرف بابام رسیدم 

بابام منو میشناخت که خیییلی عاطفی ام از روز اول عقد بهم گفته بود یه چیزی بگم .. من خودم مَردم از اینکه مادرت خودشو بگیره و مغرور باشه خیلی خوشم میاد تو هم همینجور باش احترام بزار ولی توجه زیادی نکن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

خانوم عزیز کتاب عشق ویرانگر رو بخونید

اونوقت متوجه میشید همسر شما از کدوم تیپ شخصیتی هستن پس متناسب با اونهم راه حل داده توی کتاب 

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
اره منم وقتی کم محلی کنم بدتر میکنه خیلی کینه ای هست

شوهر منم همینه بسیار غدّ و بداخلاق و کینه ای

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
خانوم عزیز کتاب عشق ویرانگر رو بخونید اونوقت متوجه میشید همسر شما از کدوم تیپ شخصیتی هستن پس متناسب ...

عشق ویرانگر؟ نویسنده اش کیه؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
من الان دان کردم از گوگل خدا کنه به راه حلی برسم

رسیدی به منم بگو

دکتر براد جانسون-دکتر کلی موری مترجم: زهرا حسین زاده و الهام شفیعی

ممنون عزیزم