بچه ها میخوام امتحان کنم ببینم انرژی مثبت چقدر تاثیر گذاره...میخوام این ماه باردارشم..هرکی اینو میخونه تو دلش واسم دعا کنه و بنویسه که واست انرژی فرستادم...بعد نتیجه اش را بهتون میگم...اگه بشه تجربه جالبی میشه واسه همه اونایی که دلشون بچه میخواد..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین بیا فکر کن خبر بارداریتو چطور به همسرت میگی هی تو ذخنت برا خودت بشین طراحی کن
من میگم اگه باردار بودم این ماه صبر مبکنم هی صبر ممبکنم بعد عاشورا تاسوعا بشه بشه 3 مهر بعد سالگرد عروسیمونو روی کیک مینویسم مامانی بابایی سلگرد ازدواجتون مبارک..واییی
خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
منم به انرژی مثبت داشتن خیلی ایمان دارم هر چیزی رو که میخوایم باید تو ذهنمون تصور کنیم که داریم و بهش رسیدیم من همیشه امدادهای غیبی رو تو زندگیم حس میکنم همیشه با خودم میگم خدا هوای منو خیلی داره همه چیز اونجوری که من میخوام پیش میره و همینطور هم میشه