2777
2789

بچه ها میخوام امتحان کنم ببینم انرژی مثبت چقدر تاثیر گذاره...میخوام این ماه باردارشم..هرکی اینو میخونه تو دلش واسم دعا کنه و بنویسه که واست انرژی فرستادم...بعد نتیجه اش را بهتون میگم...اگه بشه تجربه جالبی میشه واسه همه اونایی که دلشون بچه میخواد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انرژی مثبت تو خودته 

از دور انرژی فرستادن به نظرم کارکردی نداره

من واقعا ایمان دارم به انرزی مثبت نتیجه هم گرفتم

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

انرژی مثبت و قانون جذب یه واقعیته

فقط ذهنت باید مثبت باشه و تو دلت حتی نگی نه نمیشه 

شک نداشته باش که تو به خدا توکل کردی 

ذهنتو مثبت کردی

پس همونی میشه که میخوای

من جدیدا مثلا داریم میریم جایی همیشه اونجا جا پارک پیدا نمیشه

از قبل تو ذهنم میگم فلان جا ؛جای پارم هست و جذبش میکنم دقیقا تو اون شلوغی جا پارک برامون هست

ببین بیا فکر کن خبر بارداریتو چطور به همسرت میگی هی تو ذخنت برا خودت بشین طراحی کن

من میگم اگه باردار بودم این ماه صبر مبکنم هی صبر ممبکنم بعد عاشورا تاسوعا بشه بشه 3 مهر بعد سالگرد عروسیمونو روی کیک مینویسم مامانی بابایی سلگرد ازدواجتون مبارک..واییی

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
انرژی مثبت و قانون جذب یه واقعیته فقط ذهنت باید مثبت باشه و تو دلت حتی نگی نه نمیشه  شک نداشت ...

آره دوستم ولی من معتقدم انرژی جمعی قدرتش خیلی بیشتر از اینه که یه فرد اونا تکی بخواد...دوست داشتم این قصیه را امتحان کنم

منم به انرژی مثبت داشتن خیلی ایمان دارم هر چیزی رو که میخوایم باید تو ذهنمون تصور کنیم که داریم و بهش رسیدیم  من همیشه امدادهای غیبی رو تو زندگیم حس میکنم همیشه با خودم میگم خدا هوای منو خیلی داره همه چیز اونجوری که من میخوام پیش میره و همینطور هم میشه 

آره دوستم ولی من معتقدم انرژی جمعی قدرتش خیلی بیشتر از اینه که یه فرد اونا تکی بخواد...دوست داشتم ای ...

حتما موفق میشی ما هم برات یه عالمه انرژی مثبت میفرستیم

بارداریتم تبریک میگم