2777
2789
عنوان

به نظرتون حامله ام ؟؟؟؟؟

284 بازدید | 30 پست

روز اخر پریودیم ششم بود از هفتم اقدام داشتم تقریبا هر شب ...  چن روز پیش صبح ها حالت تهوع داشتم تا حدود یازده صبح رفع میشد ... یکی دو بارم تو این چن روز بعد ناهار یهو حس کردم پاهام بی جون شده و سرم گیج رفته ...

سه چهار روزه اخلاقم بد شده سعی میکنم خوب باشما ولی الکی بهونه میگیرم و بد خلقی میکنم متاسفانه جوری که شوهرم دیشب میگفت تو که نزدیک موعد پریودیت نیست چرا ای روزا ایجوری شدی ...

چهار روزه داخل دهانم مزه اهن میده ... هر چی اب میخورم یا غذا میخورم که مزش عوض شه نمیشه ... بعد از غذا خوردن شدت پیدا می کنه ...

میتونه علایم بارداری باشه ؟؟؟

بیست و نهم موعد پریودیم هست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ماهه اقدامم ...

اگه علایم بارداری نیست بهم بگید 

ناراحت نمیشم ... بعضی دوستان انقدر مهربونن که دلشون نمیاد دل ادمو بشکونن ولی دلم میخواد طبق تجربتون بگید احتمال داره اینا علایم بارداری باشه ؟؟؟؟؟

قرص فولیک اسید میخوری ؟شاید مزه اهن واسه اونه،هنوز خیلی زوده  واسه علائم،الان بیبی نزن چون زوده ،یه وقت نشون نمیده میخوره تو ذوقت ،پس صبور باش تا یک روز حداقل عقب بندازی ،ان شالله که بارداری عزیزم 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

خدایا شکرت🌹🌹🌹