2777
2789

سلام دوستان آیا تو برنامه مانکن باید از همون اول سکه بخریم؟!

من هرکار میکنم میکه سکه شما کمه. هنوز شروع نکردم

نه. سکه واسه برنامه های ورزشی و نوع تغذیه و ... است.

من معمولی استفاده میکنم. کالریه هر روز رو می نویسم. و ورزش هر روز رو.

نمودار وزن و بی ام آی هم داره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. سکه واسه برنامه های ورزشی و نوع تغذیه و ... است. من معمولی استفاده میکنم. کالریه هر روز رو می ن ...

وزن هم‌کم کردی

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه. سکه واسه برنامه های ورزشی و نوع تغذیه و ... است. من معمولی استفاده میکنم. کالریه هر روز رو می ن ...

آخه نصبش کردم  اما تو تعیین وزن هدف و... مینویسه باید سوه بخرید. شما تازه نصب کردین؟

آخه نصبش کردم  اما تو تعیین وزن هدف و... مینویسه باید سوه بخرید. شما تازه نصب کردین؟

من یه ماهه.

وزن هدف سکه داره.

ولی اعلام وزن نه. نمودار وزن و ... سکه ای نیست.

باز تاپیک بامداد خمار بیا سوالتو بپرس بچه ها بیشتر میتونن کمک کنن.

این لینکشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم?page=3026

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

سلام سوال منم هست منم بهم میگه باید سکه بخری آمدم بخرم نشد چجوری از حساب بازار میخرید چون تو هر برنامش میرم میگه هدف رو مشخص نکردی

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.
وزن هم‌کم کردی

بعد یه استپ وزنیه 1 ساله با تاپیک بامداد خمار و کالری شماری تقریبا یک ماه و چند روز 5 کیلو کم کردم.