2777
2789

چند وقت پیش یک کتاب (فکر کنم از کتابای امریکن فایل بود) دانلود کردم، بعدا از تو گوشیم  پاک شد.

بچه ها برای مکالمه بود. صفحات اولش هم راجع به نحوه ی خواندن و نوشتن date و ماه های انگلیسی بود، بلافاصله بعدشم تمرین و مثال و جاخالی همراه باعکس بود. خیلی به کتابش نیاز داشتم. فقط نمیدونم کتاب امریکن چند بود. معلم بود یا کتاب دانش اموز. ویرایش چندم بود. خودش هم آموزش میداد هم تمرین داشت. توروخدا کسی اگه واسش آشناس بگه اسم کتابو میدونه.برای یاد دادن مکالمه میخوام. پاک شده😢😢😢

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

کتاب معلمش دانلود کردم خیلی سخت بود.بدون عکس هم بود. کتاب دانش آموزشم فرق داشت اصلا. اون خیلی خوب بود. هم آموزش میداد هم تمرین😔 رنگی هم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم عزیزم ولی میشه یه راهنماییم بکنی کسیو میشناسی تو تهرا معلم خصوصیه زبان باشه؟کارش خوب باشه خی ...

کجای تهران؟ برای چه سطحی میخوای عزیزم؟

کجای تهران؟ برای چه سطحی میخوای عزیزم؟

شهرک غرب و مرزداران این طرفا و اینکه بیسم خوبه فقط تو گرامرا و رایتینگ مشکل دارم چون قراره برم برای تحصیل میخوام زبانم فول شه

شهرک غرب و مرزداران این طرفا و اینکه بیسم خوبه فقط تو گرامرا و رایتینگ مشکل دارم چون قراره برم برای ...

من در سطح معمولی یاد میدم اما خیلی فول تا الان یاد ندادم نمیدونم عزیزم. اما اگه کسی رو داشتی تو مدرسه و زبان مشکل داشت من در خدمتم