2777
2789
ادمی کهیه بار خیانت کنه مزش زیر زبونشه با اینکه خیلی دوست داره ولی هم زمان اون مزه ای که چشیده رومیخ ...

شرایط فرق میکنه

یه سریا ذاتن هوسبازن

یه سریا مثل شوهر استارتر چون طعم جدایی و تنهایی رو چشیده و احتمالا به خاطر س. ک. س آزاد خیانت کرده

صرفا چون یکی خیانت کرده مزه داده بهش بازم تکرار کرده دلیل نمیشه همه مثل هم باشن گل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شده همه چی😔😔😔واسه همین دیگه ترس از دسا دادنمو نداره من خیلی اشتباه کردم اولیش فرصت دوبارا بو ...

یک عمر زندگی به یه پرده و رابطه بند نیست

هیچ نگران نباش 

امیدوارم خوشبخت بشی ولی اگه خدایی نکرده به بن بست رسیدی بدون که زندگی همچنان در جریانه و هزااااران موقعیت کاری و عاطفی و... دیگه در انتظار هر کسیه

شرایط فرق میکنه یه سریا ذاتن هوسبازن یه سریا مثل شوهر استارتر چون طعم جدایی و تنهایی رو چشیده و اح ...

منم امیدوارم واقعا ادم شده باشه چون خیانت بدتریم درده

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈
گفتم ک عجله زیادی داشت عقد کنیم سریع من قبول کردم ولی با گرفتن حق طلاق

حق طلاق يعني وكالت محضري گرفتي؟

اونجور ي ك تو عكس از گل بله برون گذاشتي من فكر كردم خيلي خوشحالي و حس خوبي داري ك اين گل گذاشتي 

ناراحت شدم ك خوشحال نيستي

از همين حالا باهاش صحبت كن نذار فاصله بين تون بيفته

سرد نباش تو فكر و خيال هم نباش

من نميدونم كجا نوشتي ك رابطه كامل داشتي اما اگر داشتي ك ديگه نذار فاصله بيفته 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
سلام عزیزدلم..من جدا شدم از نامزد اولیم الان 4 ماهه ازدواج کردم خیلی خوشبختم خداروشکر 

خدارشکر 🤩🤩 خیلی خیل خوشحال شدم . امیدوارم همیشه موفق باشی و لبت خندون💙💚💛🧡💜❤💓