2777
2789
نه گلم شما خوب متوجه شدی من دلم یه خورده گرفته بود خواستم باهم کل کل کنیم که اونم نشد معذرت می خوام ...

نه من اهل گفتمانم بحث اصلا😁😁

حالا چرا دلت گرفته عزیزم ‌؟ 

نه مشکلی نیست فکر کردم من بد خوندم اخه پیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطمون خیلی جدی شد ولی ی مشکلی بود...اصلا شرایط ازدواج رو نداشت نه شغل ن مدرک تحصیلی و ....حتی خونو ...

خودت میگی پدرش میلیاردر بود 

چطور شرایط ازدواج نداشت

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
هیشوقت ب ادمی ک یه بار خیانت روحی بت میکنه و یه بار خیانت ب اعتمادت هیشوقت نباید فرصت داد... شاید ...

هیچوقت خودتو نباز . فقط سنگاتو با خودت وا بکن اگر مطمئن شدی حس هات درسته میخوای چیکار کنی ؟ تو حق طلاقو داری و تمام تلاشتم کردی دیگه مدیون دلت نیستی ، خدای نکرده اگه شکت درست بود .

تو پشیمونی نخواهی داشت . انشاالله که زندگیت درست بشه و خودشو نبازه همسرت .

نه من اهل گفتمانم بحث اصلا😁😁 حالا چرا دلت گرفته عزیزم ‌؟  نه مشکلی نیست فکر کردم من بد خوند ...

خیلی مشکل دارم شوهرم از وقتی انتقالی گرفته رفته یه شهر دیگه ۱۵ روز که خونه نیست مشکلاتم خیلی زیاد میشه و منم خسته 😢😢😢😢

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
دوست عزیز یا خیلی بی تفاوتی به عشق و عاشقی یا تو این موقعیت قرار نگرفتی چون کسایی که خیلی عاشق میشن ...

اشتباه كرده ميتونه اشتباهش جبران كنه. يك انسان سالم راه اشتباهُ ادامه نميده مگه به قربانى بودن عادت كرده باشه. عاشق يك معتاد خيانتكار موندن اشتباهه. استارتر بايد از روانشناس كمك بگيره. 

دلدارى و اميد واهى دادن وقتى همه چيز مثل روز روشنه انتخاب من نيست لطفا ريپلاى نكنيد

نمیدونم بخدا چرا بعضیا تا عقد میکنن باکرگیشونو از دست میدن درسته شوهرتونه اما ادما تو نامزدی تو عقد بعد عروسی هرکدوم ی رو دارن صبر کنید باهاشون صحبت کنید استارتر وقتی به کسی که شک داشتی چرا اعتماد کردی چرا گند زدی به زندگیت  که الان حسرت بخوری مامانم همیشه قبل ازدواجم میگفت عاقلانه تصمیم بگیر عاشقانه زندگی کن  بهرحال امیدوارم همسرت سر براه شه عزیزم

رمان و فیلم سینمایی  زیاد میخونی و میبینی یه ملتی رو سرکار گذاشتی من از تاپیکت میرم بیرون کسی منو ریپلی نکنه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
دوست عزیز یا خیلی بی تفاوتی به عشق و عاشقی یا تو این موقعیت قرار نگرفتی چون کسایی که خیلی عاشق میشن ...

بخدا عاشق بودم حتی وقتایی ک بهم خیانت کرد و ازش جدا شدم شی و روز گریع میکردم و گوشیمو بغل میگرفتم و خدا خدا میکردم زنگ بزنه ی بار دیگه صداشد بشنوم😔😔

اشتباه كرده ميتونه اشتباهش جبران كنه. يك انسان سالم راه اشتباهُ ادامه نميده مگه به قربانى بودن عادت ...

بله کاملا درسته من  چون خودم خیلی احساسی هستم نمیتونم به راحتی از کسی دل بکنم اینجوری گفتم ولی جلوی اشتباه و از هرجایی بگیری بازم خوبه سخت هست ولی بهتر از بیچاره شدنه

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈
بخدا عاشق بودم حتی وقتایی ک بهم خیانت کرد و ازش جدا شدم شی و روز گریع میکردم و گوشیمو بغل میگرفتم و ...

منم دقیقا مثله توام بخار همین کاملا وضعیتتو درک میکنم

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈