2777
2789
هیشوقت ب ادمی ک یه بار خیانت روحی بت میکنه و یه بار خیانت ب اعتمادت هیشوقت نباید فرصت داد... شاید ...

مطمئنی کاری نکرده یا جرمی چیزی که باعث بشه ازش یه چیزی داشته باشن و بخاطر اون ر مجبورش کنن؟چون مردی که معتاد بشه هرکاری ممکنه بکنه شاید تو یه چاله افتاده  نمیتونه دربیاد اینو واسه این میگم چون بابامم همین بود

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار دارى ما چى بگيم بهت؟ اميد واهى بديم؟

تهش جداييه زودتر خودتُ نجات بده

هيچكس نميتونه فريبت بده به شرطى كه اول خودت، خودتُ فريب ندى.

خيانتكاره، بى شك دوباره برميگرده سمت شيشه...يعنى از اين ادم بدتر نميتونستى انتخاب كنى! شما خودت مشكلات اساسى شخصيتى دارى  ويدئوهاى ازيتا ساعيان تو يوتيوب ببين و به خودت بيا.

دوستی فقط خودتونید و دوس پسرتون خیلی چیزا اصلا مشخص نمیشه 

ولی وقتی خانواده ها بیان وسط  فرق داره قضیه و یکمی رابطه رسمی تر شه رفت و امدای خانوادگی 

شما که اصلا باید چند ماه صبر میکردی  همسرتونو امتحان میکردی

دوران دوستی تو کتابهای دانشگاه تموم شد😉😉😉

اینجوری که من خوندم نزدیک سه سال دوست بودن فقط 

بعدشم یهو خواستگاری 

چند ماه بدون ارتباط باهم دیگ ناز کردنِ استارتر  واسه جواب بله 

بعدشم تا عقد دو هفته فاصله 

حالا اگه من بد متدجه شدم که دیگ هیچی 

حالا که دیگه عقد کردی

اولا فعلا سعی کن دخمل بمونی که بیشتر از این روح و روانت به هم نریزه

دوما فکرهای منفی نکن ولی هوشیار باش حتما هم جلسات مشاوره رو برو  و ادامه بده

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
انتظار دارى ما چى بگيم بهت؟ اميد واهى بديم؟ تهش جداييه زودتر خودتُ نجات بده هيچكس نميتونه فريبت بد ...

دوست عزیز یا خیلی بی تفاوتی به عشق و عاشقی یا تو این موقعیت قرار نگرفتی چون کسایی که خیلی عاشق میشن کور میشن و دیگه چیزی رو نمیبینن این خانم هم اشتباه کرده خودشم میدونه ولی از رو قلب تصمیم گرفته شما نباید اینجوری بگی چون خودشم حس میکنم پشیمونه اومده واسه درودل که نظربقیه رو بدونه

دلبران دل میبرند اما تو جانم میبری🙈

اميدوارم به بهانه بكارت از دست رفته عمرتُ به باد ندى.

فرصت شروع دوباره هميشه هست و حالا كه عقد كردى، با جدايى كسى سرزنشت نميكنه. يادت باشه جدايى پايان دنيا نيست و دنيا پر از مردهاى خوبه.

موفق باشى

اینجوری که من خوندم نزدیک سه سال دوست بودن فقط  بعدشم یهو خواستگاری  چند ماه بدون ارتباط ...

نه گلم شما خوب متوجه شدی من دلم یه خورده گرفته بود خواستم باهم کل کل کنیم که اونم نشد معذرت می خوام عزیزم اگه ناراحت شدی😍😍😍😍

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
تازه ترم اول دانشگام تموم شده بود و باید برای ترم دوم انتخاب واحد میکردم و چون تجربه نداشتم خراب کار ...

اینجا سوتی دادی 

یبار گفتی ترم 1 یبار گفتی 2

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤