2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دارم هرچندتا دیگه خدا بهم بده میخوام، هرچقدر دلار بره بالا خدای من بالاترین روزی دهندست.

با این حرفا خودت گول نزن دخترم میخواست عمل کنه من میخواستم جابه جا کنم بیمارستان بهتر پدرشوهرم گفت نه شفا دهنده خداست این چه حرفیه خدا کمکش کنه حالا تا اخر عمر زیر دین بچه منه با این خرافات بدبختم کردن هم خودم هم دخترم 

خدا عقل داده به بنده که فکر کنه نه همه چیزا بسپاره به خدا

چون میگذرد غمی نیست تا بگذرد درد کمی نیست 

👈🏻اقتصاد وتربیت فرزند و فرزند آوری

📚

بکر بن صالح گوید :به امام کاظم علیه السلام نامه نوشتم که من پنج سال است از طلب فرزند اجتناب کرده ام (جلوگیری می کنم) و علت آن هم این است که همسر من آن را خوش نمی دارد و می گوید :تربیت و بزرگ کردن آنها به خاطر تهیدستی بر من سخت است؛ شما چه صلاح می دانید؟ امام برای من نوشتند :طلب فرزند کن، همانا الله عزوجل آنها را روزی می دهد.

🌱الكافي (ط - الإسلامية) ج‏6 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
سوریه رو یادت رفته با خاک یکسان شد همه مردن یا اواره شدن 

خب به نظر من این برمیگرده به اتحاد مردم خب ما هم 8سال جنگ داشتیم پیشرفت چندانی هم توی صلاح و دفاع نداشتیم کلی هم شهید دادیم ولی چون متحد بودیم کشورمونو حفظ کردیم و سوریه این اتحاد رو نداشت حتی همین الان با خروج داعش هنوز هم جنگ داخلی داره اما کشور خودمون الان هم توی این وضعیت باید به دولت انتقاد کنیم باید حرفمونو بگیم باید از مسئولین پاسخ بخوایم چون حقمونه ولی نباید خودمون خودمونو خراب کنیم ک دشمن فک کنه متحد نیستیم و اوضاعمون بدتر از اینی بشه ک هست

با احترام موافق نیستم با جمله ی هر بچه ای روزی خودشو میاره

ممنونم ک در کمال احترام نظرتونو میگین ک دعوا نشه  

اما من میگم ک روزی فقط پول نیست پول بخشی از روزی محسوب میشه

ولی در مورد بحث همین پول هم میشه گفت ک ما حدیث داریم اگه حیوان خونگی دارین روزیش پای شماست و اگرنه ازادش کنین ک روزیش با خداست و دیگه شما واسطه ی روزی اون حیوان نیستید پس خدا حتی به فکر روزی حیوانات هم هست چه برسه به بچه ی ادم

با این حرفا خودت گول نزن دخترم میخواست عمل کنه من میخواستم جابه جا کنم بیمارستان بهتر پدرشوهرم گفت ن ...

این اعتقاد منه، شما هم اعتقاد خودتونو داشته باشید، من انقدر در اعتقادم در این زمینه یقین دارم که در زندگیم هم دیدم، طبق قانون جذب هر کس در مداری که فکر می کنه در زندگی جلو میره و طبق همون تفکر و ارتعاش مسائل مرتبط با تفکرش جلوی پاش میاد