2777
2789
عنوان

تکون نخوردن جنین تو هفته ۱۹

1690 بازدید | 22 پست

الان هفته ۱۹ ام خیلی کم‌تکون میخوره نی نی م روزی یه بار اونم شاااااید بارداری اولم نیس پسرم خیلی زود تکون خورد خیلی نگرانم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
عزیزم نگران نباش نی نی هنوز کوچیکه تکون میخوره ولی توحس نمیکنی جفتت چیه؟

قدامی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدامی

خب قدامی طبیعیه دیر متوجه بشی نگران نباش

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خب قدامی طبیعیه دیر متوجه بشی نگران نباش

جدا؟؟؟ اخه روز یه بار به زووور میفهمم

اگه جفتت رو بچه باشه تکون هاشو دیر متوجه میشی وقتی بزرگتر بشه کامل حس میکنی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مهم نیس نگران نباش هر بارداری شرایطش فرق داره جنسیت؟ شکمت بزرگ شده؟ اولی چند سالشه؟

اینم پسر 

پسر اولم ۱۴ ماهشه

جدا؟؟؟ اخه روز یه بار به زووور میفهمم

من دخترم جفتم قدامی بود تازه از بیست و یک هفته متوجه شدم چون جفت جلو شکم قرار داره بعد جنین 

ولی الان پسرم جفتم خلفی از چهار ده هفته متوجه شدم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔