2777
2789
عنوان

شیر دهی

42 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دو هفته هست زایمان کردم ولی شیرم به شدت کمه قرص شیر افزا هم میخورم بچم شیر خشک رو نمی خوره وشیر منم کفایت نمیکنه چیکار کنم شیرم زیاد بشه خسته شدم نی نیم مدام گریه میکنه که گرسنست اگه راه حلی تجربه شده دارید که شیرمو یکی دو روزه زیاد کنه لطفا بهم بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه دم کن بخور مزه خیلی بدی داره ولی مفیده البته میگن اگه نوزاد پسر هست زیاد و طولانی مدت نخور 

کاچی بخور

گداخته بپز بخور اینجوری که 

پسته بادام فندق گردو  بخر آسیاب کن تا کامل پودر بشه بعد

داخل قابلمه یه کم آرد و کره یا روغن محلی یا روغن معمولی تفت بده مغز های آسیاب شده را بهش اصافه کن تفت بده و بعد سه چهار دقیقه آب کن بزار بجوشه خوب خوب جا بیفته تا روغن بندازه بهش شکر بزن یا نبات و بعد اینکه کامل پخت بخور مثل فسنجان 

بی نظیر هست و خیلی خیلی مقوی 

تا شب هر بار دو سه قاشق بخور 

میتونی به ترکیب مغز ها یه کم پودر نارگیل و کنجد هم اضافه کنی و آسیاب کنی 

دقت کن ببین چی بخوری تاثیر داره 

یکی را شنیدم میگفت وقتی نان و پنیر ساده میخورم شیرم زیاد میشه

یکی میگفت قرمه سبزی میخورم شیرم زیاد میشه 

هوراک خیلی تاثیر.داره 

فقط چیزهای نفاخ مثل هندوانه خیار آلبالو یا چیزهای بو دار مثل سیر و پیاز نخور روی مزه شیر تاثیر داره