2777
2789
عنوان

دارم مادر عروس میشم

391 بازدید | 35 پست

بعد از تجربه های زندگی مشترکتون توصیتون به مادر عروس های تازه چیه ؟ چکار کنیم که هم دخترمون خوشبخت بشه هم دخالت نکنیم ، هم خیالمون راحت باشه هم ازش نخوام همه ی زندگیشو بهم بگه ، میترسم شوهره اذیتش کنه و من فقط کارو خرابتر کنم ، چطور با سیاست باشم که دامادم واقعا منو یک خانم با پرستیژ بالا و قابل اتکا ببینه و بهم احترام بزاره و حرفام براش برش داشته باشه 

بنظرم تو زندگی و انتخاب هاشون دخالت نکن 

وقتی مشکلی براشون پیش میاد کنارشون باش 

زیادی دامادو لوس نکن محترم باش 

به اندازه برو بیا

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرزنم ۲ سلام ✋️

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

به نظرم هر طور باشی مادر زن با پرستیژ و باکلاسه اون مادرشوهره که باید فک کنه چکار کنه😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بنظرم تو زندگی و انتخاب هاشون دخالت نکن وقتی مشکلی براشون پیش میاد کنارشون باش زیادی دامادو لوس نکن ...

عالی بود ، فقط لوس دقیقا به چه رفتارهایی میگن لوس

خودت باش هم به جاش محبت کن هم تنبیه 

نشون بده دامادت رو دوست داری ولی دخترت رو بیشتر

نشون بده حامیش هستی

با بی ادبی و بی احترامی کنار نمیایی

این وسط نقش شوهرتون خیلی مهمتر

بهشون تذکر بده پیش داماد با احترام و محبت باهاتون صحبت کنه این قضیه خودش خیلی مسائل رو حل میکنه دامادها همیشه به رفتار پدرخانمشون تو خونه و بااعضای خانواده دقت میکنن تا همون رویه رو برن

آویزونشون نباش بیایید برید خودشون هرطور راحتن رفت وامد کنن 

پیشش هم تاکید کن راحتی شما واس ما مهمتر هرجور صلاحه

چون مطمنا مادرشوهرا همیشه دوس دارن حرف خودشون پیش بره شما نشون بده به تصمیماتشون ا حترام میذاری و زوری نیست

مادرزنم ۲ سلام ✋️

منم میخواستم بگم عکس غذا نزار😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ۳۸ سالمه 

مادرم همیشه گفت مشکلات زندگیتو به کسی حتی من نگو 

چون شوهرتو از چشم میندازی و همیشه مردم فک میکنن تو زندگیت مشکل داری حتی اگه مشکلت حل شده باشه و ده ازش گذشته باشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

باهاش مهربون و با احترام رفتار کن قاطع و جدی باش ولی ایرادای الکی نگیر . اگر حس میکنی دخترت از زندگیش راضیه دیگه ازشون انتقاد نکن حتی اگر سبک زندگیشون مطابق سلیقه شما نباشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عالی بود ، فقط لوس دقیقا به چه رفتارهایی میگن لوس

مثلا مادر زنا دامادا رو لوس میکنن تیکه خوب غذا رو براش میذارن 

ولی عادتش بده مناسبتا رو هدیه بگیره بنظرم 

بنظرم روز مرد مثلا زنگ بزن تبریک بگو بهش یا اگه برات مقدوره یه هدیه کوچیک بخر 

روز تولدش هم هدیه بخر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مادرزنم ۲ سلام ✋️

ماشالا چندسالته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تازه ازدواج کردم و مادرم دل منو همسرم رو خون کرده

چقدر خوبه که شماانقدر فهمیده هستین... 

لطفا تا میتونید احترامشون رو نگه دارین

دخترتون و دامادتون قراره زندگی خودشون رو داشته باشن مدام ازشون نپرسید کجا رفتین با کی رفتین چیکار کردین و... 

باهاشون مهربون باشید

با خانواده داماد در حد نرمال رفت امد کنین 

خلوت و تنهایی های دختر و دامادتون رو به هیچ عنوان به هم نزنید