2777
2789

سلام دوستان قراره امشب برای اولین بار برای خواهرم خواستگار بیاد، من تنها برادر و مرد خانه هستم چون پدرم چند سال پیش به رحمت خدا رفت. 

متاسفانه آشنایی زیادی با این مراسم و نحوه صحبت کردن و مسائلی که باید مطرح بشه ندارم.

ممنون میشم من رو به عنوان برادر کوچکترتون راهنمایی کنید، اینکه چه موضوعاتی رو مطرح کنم؟، وقتی جمع ساکت میشه چجوری سر صحبت رو باز کنم؟، چه سوال هایی از خوانده داماد بپرسم؟ و در مجموع چطور رفتار کنم.

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا راست باشه شما اولین آقایی هستی که رو این سایت میبینم و دلم نمیخاد بهش تیکه بندازم اینجا چیکار میکنه😃 من جواب سوالتونو نمیدونم ولی امیدوارم خیلی خوب پیش بره مراسمتون😉

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

در مورد شغلش 

خدمت رفته یا نه

تحصیلاتش سوال کنید

چند جلسه اقای داماد با دخترخانم باید برن بیرون و با هم صحبت کنن بهتر همو بشناسن و به عقاید هم اشنا شن

یه جلسه شما و خواهرتون باید برین خونه زندگی اونا را ببینی

داماد تا چه حد اشناست؟

اجازه گرفتن بیان یا همینجوری می خوان بیان؟

اگه جلسه اول هست پدرو مادرو خواهرو برادر بیان با فرهنگشون و تو.گفتمان از عقایدشون مطلع بشید...یعنی جلسه اول اجازه ندید حرف مهریهمی و عروسی رو پیش بکشن و بخوان نظرتونو بدونن بگید ایشالا دفعات بعد قسمت همو دیدیم در مورد اونا هم حرف می زنیم خودتونو دست بالا بگیرید که نخواد دیر اومدن زود برن...بعضیا همون اوا می خوان خرج گل و شیرینی ندن تکلیفشون جلسه اول روشن بشه ...اگه اینجورین من که ردشون می کردم..ولی اگه ادمای بدی نیستن خودتون مدیریت کنید و بفهمونید که جلسه اول فقط اشنائیه...ببینیم دو خانواده همو.پسند می کنن یا نه...همین جلسه داماد از خودش می گه و اینکه کجا کار می کنه...وقت داره اصلا تشکیل خانواده بده یا ده یازده شب میاد...قصد داره بعد ازدواج کجا زندگی کنه...حقوقشون چقدره می تونن ی زندگی رو بچرخونن یا نه ...بهشونم نباید بر بخوره چون شما باید اطلاع داشته باشید از این قضیه..ولی همون اول نرید سر اصل مطلب شاید خودش تو صحبتاش بگه...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

مراقب باشيد داماد خسيس نباشه 

بچه ننه نباشه 

كارى باشه 

خوش اخلاق باشه 

...

صحبت هاى مختلف بكنيد تا مزه دهنش رو بفهميد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

اگر داماد کلا غریبه اس، بگین داماد خودش رو معرفی کنه و اهداف مهم زندگیش رو بگه.

به نوع پوشش، طرز و ادبیات حرف زدنش، چهره اش موقع صحبت، رنگ دندوناش و تکیه کلام هاش دقت کنید.

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍