2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم شوهرم گفته خوبـ مادرشوهرم تو این چن سال ی قرون نذاشته پس انداز کنیم خیلی بی انصافه سپردمش د ...

ای بابا

چقدر بده که بعضی بزرگترا اصلا عقل ودرک ندارن

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ای بابا ..‌‌خدا برکت بده به هواپیما و قطار و اتوبوسا 😏 بی خیال برو خوش بگذرون 

ای بابا ماشین زیر دست شوهر من باشه مادرشوهرم با اتوبوس بره اوف. یه ملکه اییه واس خودش که نگو حرفشم برو داره خیلی

منم دقیقا شب قبل سفر تا صبح بیدارم کل سفر هم خستگی رو دوشم میمونه

نه دیگه من شب اول سفر تخت میخوابم یعنی بیهوش میشم ،نمی دونم چرا از بچه گی همینجوری بودم حتی شب قبل سیزده بدرم خوابم نمیبرد  عین این ندید بدیدای هیچ جا ندیده 

بگیر بخووب نهایتا ساعت ۸ میرین غار علیسعد به قول مادر شوهرت هم همون جاس جایی نمیره ،عوضش خودت شارژی ...

تصمیم گرفتن پنج و نیم راه بیفتن .هماهنگ کردن عزیزم