2777
2789
اره سخته ولی چیکار کنم نرم نمیشه میگن تو نمیخوای پسرمون با ما بیاد بیرون

آره بابا بیخیال برو

قوم الظالمینن دیگه 😂😂

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا بیخیال برو قوم الظالمینن دیگه 😂😂

هر چی گفتم بریم یجا دیگه قبول نکردن که نکردن. فقط میخوان خرج بذارن رو دستمون میدونن پول قرعه دراومده برامون میخوان یجوری خرجش کنن 

هر چی گفتم بریم یجا دیگه قبول نکردن که نکردن. فقط میخوان خرج بذارن رو دستمون میدونن پول قرعه دراومده ...

خب بهشون نمیگفتی

جای این که بفکرتون باشن که پولو پس انداز کنین یا تو راهش خرج کنین میخوان کلا تباهش کنن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ان شاالله در میاد فقط تنهایی برین با خانواده سفر کوفت میشه 

ما بخاطربچهام اکثرن جایی بریم تنهامیریم چون واقعا بچهام باکسی نمیسازن واذیت میشن ماهم کوفتمون میشه.انشالله ب شماخوش بگذره

خب بهشون نمیگفتی جای این که بفکرتون باشن که پولو پس انداز کنین یا تو راهش خرج کنین میخوان کلا تباهش ...

من نگفتم شوهرم گفته خوبـ مادرشوهرم تو این چن سال ی قرون نذاشته پس انداز کنیم خیلی بی انصافه سپردمش دست خدا