2777
2789

سلام من 7ماهه اقدامم ماه پیشم عکس رنگی گرفتم گفتن چسبندگی داشتی رفع شد تخمک گذاریمم خوبه اسپرم شوهرمم خوبه دکتر بهم ماه پیش کلومیفن داده بود من درطول ماه تا زمان پریودی لکه بینی داشتم و گاهی خونریزی.این ماه روزی کلومیفن 2تاخوردم بهم متفورمینم داده ولی ترشحات خونی دارم کمرمم خیلی دردمیکنه ترشحاتم زیادن .بااین وجود امکان بارداری هست این ماه؟کسی بود بااین شرایط باردارشده باشه؟من ساله پیشم دوماه بعدعکس رنگی باردارشدم ولی هفته ی6دیگه جنین رشد نکرد ممنون میشم جواب بدین

این نیز بگذرد چون میگذردخیالی نیست!

منم باید این ماه متفورمین ولتراکس بخورم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نتیجه گرفتم ولی از شب سوم تا هفتم ۲ تا خوردم

چرا دکتر ب من گفت روز پنج پری بخورم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بله ما یه سالو نیم تو اقدام بودیم، دکتر واسم نوشت و قرار شد از روز سوم پریودیم شروع کنم به خوردن، رفتیم از داروخونه گرفتیمو منتظر شدیم پریود بشم که مصرفمو شروع کنم😁 و الان ۸ماهه پریود نشدمو باردارم😂😂😂 تااین حد قرص فهمیده و خوبیه😂😂😂

چرا دکتر ب من گفت روز پنج پری بخورم

اره تو نی نی سایت خیلیا رو دیدم که از روز پنجم شروع میکنن دلیلشو نمیدونم🤔🤔🤔

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
بله ما یه سالو نیم تو اقدام بودیم، دکتر واسم نوشت و قرار شد از روز سوم پریودیم شروع کنم به خوردن، رف ...

عزیزم خداحفظش کنه براتون

بله ما یه سالو نیم تو اقدام بودیم، دکتر واسم نوشت و قرار شد از روز سوم پریودیم شروع کنم به خوردن، رف ...

چقدخوب

منم ازشب پنجم 2تاخوردم تا 5روز

خیلی قرص خوبیه سریع جواب میده البته من فقط کلومیفن خوردم نه امپول و نه قرص دیگه ای.دوستمم کلومیفن خورده بود اونم مثل من سر دو ماه جواب گرفت انشاالله که تو هم این ماه حامله میشی😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
خیلی قرص خوبیه سریع جواب میده البته من فقط کلومیفن خوردم نه امپول و نه قرص دیگه ای.دوستمم کلومیفن خو ...

فداتشم خداازدهنت بشنوه.فقط بخاطر ترشحات خونی یکم شک دارم