2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

1278 بازدید | 68 پست

دختر من وارد پانزده ماه شده و هنوز حرف نمیزنه فقط مامان و بابا اونم به ما نمیگه...کلمه نه رو خیلی میگه ولی مفهومشو میدونه...همه چیز رو کامل متوجه میشه..همه دستورهامون رو اجرا میکنه... هرچیزی رو براش یه بار بگی کامل متوجه میشه ..درکش از اشیا و کلمات و دستورات کامل و بی نقص...ولی نمیدونم چرا حرف نمیزنه.؟؟به نظرتون چه باید کرد؟؟ایا ارتباط ی بین هوش و دیر زبان باز کردن کودک هست؟؟؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد

اصلا. انیشتین تو ۴ سالگی حرف زد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن دختر منو پسر دوستم همسنن پسرش ده روز بزرگترم هس تودو سالگیشون رفتیم مسافرت درییغغغ از یک‌کلمه که این بچه حرف بزنه حالا دختر من ور وره بچه خا یکی نمیشن دیگه پونزده ماهم زوده

عجله نکن دختر منو پسر دوستم همسنن پسرش ده روز بزرگترم هس تودو سالگیشون رفتیم مسافرت درییغغغ از یک‌کل ...

عذر میخام دوست عزیزم..توانایی هاشون و هوششون چطوره هر دو کودک منظورمه....

سلام عزیزم نه به هوش ربطی نداری، همین که همه کارایی که میگید رو انجام میده نشون میده هوشش عالیه بچه با بچه فرق داره، دختر من ۱۴ ماهشه و خیلی هم خوب حرف میزنه و دختر یکی از فامیلامون بیست ماهشه و در حد دختر من حرف میزنه ولی اون ۱۰ ماهگی راه رفته و دختر من ۱۲ ماهگی پس هوش به این چیزا ربطی نداره

فقط با دخترت زیاد حرف بزن و همه چی رو براش توضیح بده کلمه های تک بخشی رو زیاد تکرار کن براش تا اونم تکرار کنه

بچه من تو ۲۱ماهگی تازه داشت مامان بابا میگفت اصلا عجله نکن حرف میزنه  دکتر میگه هر بچه های یه ...

هوشش چطوره فرزند دلبندتون؟؟اابته عذر میخام میپرسم...مادر هست و هزار دل نگرانی

آخه میگن انیشتین اوتیستیک بوده ...واسه همون دیر حرف زده و البته از اوتیستیک های نابغه

یه جا خوندم امام حسین هم دیر حرف زد. کلا زود زبان باز کردن به هوش ربطی نداره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض