2777
2789
عنوان

دعوا بانامزدم

487 بازدید | 32 پست

خیلی حالم بده،نامزدم واسم تبلت گرفت تواین گرونی من نمیخاستم و گفتم نمیخام اونم گفت توهدیه منوپس زدی یعنی منوپس زدی و قطع کرد و خاموش بعدش که روشن کرد گفت که گمشو من با ذوق وخوشحالی رفتم واست خریدم بعدتوایطورمیکنی میزنی توذوقم و عصبانی شد و همه چی گفت حتی گفت خستم کردی دی،نمیخامت و... ولی یعدش که آروم شد کلی قربون صدقم رفت ومعذرت خواست ولی هنوز دلم شکسته اس😔الانم۴۰دقیقه اس بهم پیام نمیده ولی قبلش کلی ازم معذرت خواست و قربون صدقم رفت ولی من نمیتونم یادم بره

اینم بگم که هروقت خیلی عصبانی شه ایطورمیگه وگرنه میدونم خیلی دوسم داره و ازعصبانیت میگه ولی دلم میشکنه

تومآ،هی و من ماهی،این برکه ی کاشی،اندوه بزرگی است زمانی که نباشی...

معمولا تو سايت با نامزد كه دعوا بكنن اسكرين ميدن

تو نميدي   ؟؟؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا تو سايت با نامزد كه دعوا بكنن اسكرين ميدن تو نميدي    ؟؟؟

ولاهمش تلفنی حرف زدیم،نمیشع که پیامی دعوا کنیم

واااا اگه دوستت داره رو چه حساب هردفعه تو دعوا بهت میگه نمیخامت مگه میشه ادم هر سری نظرش عوض شه

نه از عشقش مطمئنم،اخلاقش اینطور خیلی عصبانی شه حرفایی میگه که بعدش پشیمون میشه،بعضی اوقاتم یادش میره چی گفت

مقصر شما بودی بدجوری زدی تو ذوقش، توی نامزدی به شما ربطی نداره که بخوای براش پولاشو جمع کنی و جلوی خرجای اضافشو بگیری، خودتو لایق هدیش بدون نه که بخوای خودتو اقتصادی نشون بدی مث مامانا، شما زنشی نه مادرش

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
از من ي نصيحت بهت عزيزم هررررقت هرچي خريد چه گرون چه ارزون زشت خوشكل هميشه ازش تشكر كن خوشحال باش ...

ممنونم عزیزم به خاطزنصیحت ولی خا واقعا خجالت میکشم از خانوادش از خودم،نکه نداره ها،رضعش بد نیس خداروشکرولی دلم رضایت نمیده

نمیخاستم تواین گرونی واسم بگیره

خب الانکه گرفته جای اوقات تلخی قبول میکردی و تشکر میکردی ازش..این که توو گرونی برات خرید کنه یعنی تو ارزشمندی براش...

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌
مقصر شما بودی بدجوری زدی تو ذوقش، توی نامزدی به شما ربطی نداره که بخوای براش پولاشو جمع کنی و جلوی خ ...

من نمیخام خرج زیادی واسم بکنه،من اتفاقن خیلی اقتصادی نیستم وپول تودستم نمی مونه

خوب اول ازش تشکر میکردی بعد خیلی محترمانه بهش میگفتی که راضی نبودی تو این گرونی به خودش فشار بیاره چ ...

اون من ازقبلش گفتمش نمیخام