پسرم يك ماهه ميشه كه خيلي لجباز و شلوغ شده مثلا خونه دوستم ميريم نمياد با زور ميارمش خيلي جيغ ميزنه و خودش ميندازه زمين اعصاب برام نذاشته خيلي پسر خوب و حرف گوش كن بود ولي الان يكماهه خيلي اذيتم ميكنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم چند روز دیگه ۲.۵ ساله میشه شدییید لجباره حرفه خودشهههه گوش ندی انقددد گرریه میکنه خودشو زمین میزنه...
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم احساس میکنم یه تغییراتی توی رفتارش رخ داده...پسر منم 2 سال و نیمشه...یه خورده بد اخلاق شده..
البته دارم از پوشک میگیرمش ...راستی شما از پوشک گرفتی؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من گاهی رو حرفی ک زدم وایمسیتم و میگم اوکی تو دوست داری گریه کن.....اونم ادامه میده گاهی هم نه سریع خواستشو اوکی میکنم....ولی کلا حکمششش زیاده تو خونه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.