2777
2789
عنوان

پمپرز شده 150 هزار تومان!!!!

4011 بازدید | 224 پست

امروز عصر منو همسرم از ساعت 3 دنبال پوشک برا پسرم بودیم دقیقا تا 7 شب اکثر فروشگاههی رفاه و هایپر می وپروما رو رفتیم ولی به جز مارک پمپرز ومولیفکس سایز 2 هیچ چیز دیگه ایی پیدا نکردیم. خداییش چرا آخه ؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گیلانم امروز رفتم فروشگاه دیدم کل قفسه های پوشک و نوار خالیه...میخواستم یه بسته واسه بچه یه بسته واسه بعد زایمان خودم بخرم...حالا زایمانم 21آبان خداکنه تا اون موقع بیارن

تو شهر ما قیمت روی پوشک نمیفروشن  روی مولفیکس زده ۹۰ میفروشن فک کنم ۴۷/۴۸ دو سه تومن فر ...

در عوض تو شهر ما...

امروز دست آخر یه خانومی تو هایپر می بهم گفت برو فردیس و...( خلاصه کوچه پس کوچه ایی آدرس یه مغازه بهم داد که مارک مرسی داره که ظاهرا ارزونتره)

رفتیم با شوهرم اونجا تا رسیدیم ساعت حدود 8 شده بود مارک مرسی هم داشت منتها رو بسته زده بود 30 ولی خانومه داد 50 شوهرم گفت این که مال خرید قبلتونه خب شما هم ارزونتر به مشتری بده خانومه از دست شوهرم کشید گفت همینی که هست منم پدلو دادم به خانومه گفتم باشه همون 50 بده بهمون 

شوهرمم عصبی بود بس که از 3 دنبالش گشته بودیم هی میگفت این چرا دستشوییشو نمیگه من ندارم هفته ایی انقدر پول پوشک بدم

خداییش هم اگه پیدا نمیکردیم ناچار به خرید پمپرز 150 تومنی بودیم

بخدا اعصابم بهم ریخته از فردا باید سعی کنم پسرمو از پوشک بگیرم  این مدلی اصلا نمیشه😞😞😞

عزیزم کلا هایپر می و باما و پروما چون یکمی تخفیف داشتن همه یه وسایل بهداشتیشون مثل پوشکو ،پد،.... تموم کردن ولی اتما هنوز تموم نکرده

من گیلانم امروز رفتم فروشگاه دیدم کل قفسه های پوشک و نوار خالیه...میخواستم یه بسته واسه بچه یه بسته ...

امروز اخبار گفتش دوتا انباری که تو کرج احتکار شده بود را از شنبه وارد بازار میکنن

ولی خداییش زیاد نمیشه خرید که

باید قیمتشو یه جوری تعدیل کنن