2777
2789
عنوان

پمپرز شده 150 هزار تومان!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4012 بازدید | 224 پست
چه خوب بخدا این نشون میده کاسبای شهر شما تو فکر احتکار نیستن که قیمتها متعادل مونده

نمیدونم والا شاید چون شهرمون کوچیکه هنوز هست و قحطی نشده 

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
من برای پری از این پوشک بزرگا استفاده میکنم بخدا از همون مغازه امروز 15 خریدم تو این فروشگاههایی که ...

میشه بگین برای خودتون موقع پری کدوم مارک از این پوشک بزرگا  استفاده میکنین؟

آخه میگن خارش میاره این ها 

مارکشو بگین  خوب باشه منم بگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من 3 کیلویی هست اوایل که کوچیک تر بود و همش باید بغلم میبود نمیرسیدم لباساشو تند تند با دست بشور ...

چه خوب منم به شوهرم میگم خوبه بخرم میگه الکی فقط پول میدی عمرا استفاده کنی.مرسی عزیزم از راهنماییت

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
خوش به حال گل دخترت که مامان با حوصله ای مثل شما داره الهی هزارساله بشی  من الان مشکلم اینه او ...

نظر لطفته گل خانم

اگه اینطوره ک واقعا تا همینجایی بذار یاد بگیره تا موقع رفتن دیگه مسلط باشه و اگه قالی ای چیزی نجس شد بدی بشورن و ببری خونه جدید بی دردسر 

یه نکته دیگه اینکه اموزش از پوشک گرفتن توی فصل گرم خیییلی بهتره انجام بشه 

نظر لطفته گل خانم اگه اینطوره ک واقعا تا همینجایی بذار یاد بگیره تا موقع رفتن دیگه مسلط باشه و اگه ...

ممنونم از راهنمایی های خوبت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از یه مبلغی بیشتر خرید کنی، هزینه ارسال رایگان میشه فکر کنم صدهزارتومن بیشتر

دیجی کالا خیلی گرون میده پوشکی که بسته ۴۷ بود بیرون میداد ۹۰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دیشب چک میکردم از قیمت هایی که بچه ها توی نی نی سایت میگفتن، ارزونتر بود

من پمپرز سایز ۵ میخواستم هفته ای پیش بعد من پک دوتایی رومیگیرم ۹۴_۱۰۰بعد تکیش رومیداد ۹۰ یک لحظه هول شدم سفارش دادم بعد فهمیدم دقیقا دوبرابر هستش ...

بقیه جنسهاشم همینه خودش عامل گرونیه

منم که بچه ندارم ولی رفته بودم خونه ی اقوام برای دیدنشون نیم روزه قروین بود و خواستیم برگشتنی بریم خرید برای توراه فروشگاه شون پر پوشک با همه سایز بود یعنی من رفتم دیدم به خاطر حساسیت این روزها

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
منم که بچه ندارم ولی رفته بودم خونه ی اقوام برای دیدنشون نیم روزه قروین بود و خواستیم برگشتنی بریم خ ...

عزیزم امیدوارم که تو تمام شهرها فراوونیه اقلام ضروری ومورد نیاز مردم باشه 

دروغی ندارم بگم الان هم پسر من و هم بچه برادرم پوشک لازمن و من با مکافات تو کرج تونستم پیدا کنم ولی برادرم سفارش داده بود از ورامین براش خریده بودن فرستاده بودن

میشه بگین برای خودتون موقع پری کدوم مارک از این پوشک بزرگا  استفاده میکنین؟ آخه میگن خارش میار ...

مبارک وپرمیس آخه از این کوچیکا بخوام استفاده کنم باید دوتا بذارم

عزیزم امیدوارم که تو تمام شهرها فراوونیه اقلام ضروری ومورد نیاز مردم باشه  دروغی ندارم بگم الا ...

من نمیگم دروغ میگید میگم بعضی شهرها احتکاره

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
من نمیگم دروغ میگید میگم بعضی شهرها احتکاره

بله کرج جزء شهرایی هست که اخبارم نشون داد کلی پوشک احتکاری از سه تا انبار تو کرج گرفتن

تازه امروز رفتم فروشگاه که برا خودم پد بهداشتی بخرم مولیفکس فروشگاه کوروش آورده بود با دوتا قیمت 80 تومنی که رو بسته اش زده بود 90 و مولیفکس 130 تومنی که رو بستش زده بود 140 ( 80 تایی ها تعدادش کمتر از اون یکی بودش)