2777
2789
عنوان

با مادر شوهر چی کنیم؟؟؟

504 بازدید | 50 پست

سلام بخدا خسته شدم. میرم ی جور نمیرم یه جور دیگه حرف میزنه دعوا راه میندازه.

منو همسرم دوست بودیم ازدواج کردیم کلی ارزو داشتیم گفتم با مادرشوهرم رفیق میشم خواهرشوهر میشه مثل دوستم. بخدا عقد بودیم میرفتیم بیرون دعوا راه مینداخت چرا زنتو بردی بیرون خرید میکردیم یجور کار بجایی رسید که میخواستیم اونموقع طلاق بگیریم.بخدا ماهم عروس داریم مامانم اصلا دخالت نمیکنه.منتتهی خانواده شوهرم همش سرشون توی کارای ماست.بخدا کلافه شدم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
دق میکنید
2
15%
میسازید و.میسوزید
11
84%
کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم کم محلی😊من از بعد عروسیم رفت وآمدمو کم کردم الان دیگه خودشون میدونن ک سرشون تو زندگی خودشون باید باشه

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

من مراعات همسرمو میکنم فعلا تو این شرایط هیجی نمیخرم میبنم همسرم گناهه یه مانتو نو خریدم تنم دیده میکه چه عجب دلت اومد خرج کنی منم فقط نگاهش کردم زبون ندارم

زمین گرده 

بخدا الانم دوساله عروسی کردیم از دعوای خاستگاری و عقد ک داشت بهم میخورید بگذریم اگه خودم یا شوهرم بهش بگیم نکن ک وا ویلاس من بگم شوهرم  بیاد صدتا میذاره روش گربه میکنه میگه.حالا چیزیم نگفتما ی بار گفتم  مهمونی رفتیم شلوغ بود جا کم بود کاش دفعه بعدی عذرخواهی کنیم نریم اقا هیچی نگفت فق گفت لیاقت ندارین مهمونتون کنن رسیدیم شوهرم رفت در پارکینگ باز کنه پیاده شد زد زیر گریه و دعوا باشوهرم.شوهرمم بامن  ی هفته قهر کرد

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢

قربون مادر شوهر خودممممم برم الهی...اصلا نه میره نه میاد فداش بشم وقتی هم میریم میگه بچه رو تنها گذاشتی اومدی پاشو برو(حالا من بچه ندارماااا) همشم میگه خدا این دختره رو خیرش بده شر اون پسره(همسرم)از سرم کم کرد ماهه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
قربون مادر شوهر خودممممم برم الهی...اصلا نه میره نه میاد فداش بشم وقتی هم میریم میگه بچه رو تنها گذا ...

کاش یه ذره از درک و شعور مادرشوهر تورو مادرشوهر منم داشت

وقتی حتی مطمینه حق با دخترش نیست باز پشت خواهرشوهرم درمیاد و چشماشو میبنده رو تمام محبتهای ما و اوج نامردی رو انجام میده