2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من تا چهل روز زخم بود دکتر به من گفت بعد از هر بار شیردهی سرسینه های پلاستیکی رو بذار روی سینه و سوتین بپوش اینطوری به سینه ها فشار میاد و باعث میشه مدام شیر ترشح بشه و نوک سینه ها مرطوب بمونن و باعث بشه زخم زودتر خوب بشه

بعنی با یه بار زدن خوب میشه؟ خیلی سخته با این شرایط شیر دادن

فقط شیرخودتوبزن قبل وبعدشیردادن همین

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اتفاقا منم از دیشب سینم درد میکنه تب ولرز دارم حالــم بدع سینم باد کرده

وااای عزیزم درکت میکنم

اون شبی که شیر اومد تو سینه هام احساس میکردم الان منفجر میشم

انقدر گریه کرده بودم که نگو و نپرس

نصفه شبی رفتیم بیمارستان با شیر دوش برقی دوشیدن یه کم بهتر شدم

داشتم میمردم از درد

میگیرم حتما هر کی هر چی میگه من میخرم و انجام میدم فقط کاش اثر کنه

من روزای اول شیردهی با گریه شیرش میدادم انقد زخم بود ک یبار بچم کلی خون خورده بود و همشو بالا آورد همه چی امتحان کردم خوب نشد تا اینکه ینفر گفت روغن حیوانی بزن نوک سینه ات وای معجزه کرد از اونوقت تا الان ک 4 ماه میگذره یبارم زخم نشد دیگه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧