2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر طبق رژیم پیش برن 

و مراعات کنن

و وزن شونو کم کنن

قندشون کنترل میشه تا حد زیادی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دیابت درمان نداره ولی میشه تا حد زیادی کنترلش کرد بهت توصیه میکنم با انجمن گابریک در ارتباط باشی

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

دارچین بریز تو چاییش بخوره ، کلاه بادجان تو اب بریز بجوشه بعد آبشو بده بخوره خیلی خوبه

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

من دیابت نوع ۲ دارم یه مدت انسولین زدم اومد پاییین ، الان با قرص تحت کنترله، شیرینی هم یکم میخورم

ولی مهمترین چیز تو دیابت پیاده روی و گرسنه نموندنه

اگر گرسنه باشه قندش میره بالا

گوشتم مظلقا نخوره

خب ما نمیدونیم سبد غذاییتون به چه صورته یا شوهرتون چ چیزایی در طول روز میل میکنن  اینجا نمیشه راهکار قطعی داذ با یه پیشنهاد ممکنه قندشون بره بالا و با ی پیشنهاد ممکنه قند انقدر بیاد پایین خدایی نکرده دچار کما بشن ولی یکی از راع های پایین اوردن قند روزی یه لیوان چای سبز تازم دم 

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
من دیابت نوع ۲ دارم یه مدت انسولین زدم اومد پاییین ، الان با قرص تحت کنترله، شیرینی هم یکم میخورم و ...

اين نوسان داره يهو بالا پايين ميشه

خودشم دليلشو نميفهمه

اين نوسان داره يهو بالا پايين ميشه خودشم دليلشو نميفهمه

دلیلش قرصه، معمولا یه ساعتهایی قند پایین ترین حد ممکنه مثل عصرا

صبح ناشتا معمولا خیلی بالاتره

من دکترم اولا که دیابت گرفتم بهم گفت یه هفته هر روز قبل و ۲ ساعت بعد از غذا قندمو بگیرم و یه جدول درست کنم.

اینجوری فهمیدم چه زمانهایی در روز قندم بالاست و باید رعابت کنم و چه زمانهایی باید قند به بدنم برسونم