2777
2789

وبعدش با اومدن آدم جدید توزندگیتون آدم قبلی رو فراموش کنید و دیگه ناراحت نباشین برا ازدست دادنش؟

آدم جدید که اومد توزندگیتون لزوما از لحاظ مالی و اجتماعی از آدم قبلی بهتر بوده؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بله 

البته تو اون دوران ادم فک میکنه که هیچی اون آدم قبلی نیست و ... اما زمان همه چیز حل میکنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فک میکنی این همه خیانت از کجا میاد😑

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
بله  البته تو اون دوران ادم فک میکنه که هیچی اون آدم قبلی نیست و ... اما زمان همه چیز حل میکنه

آدم جدید ازلحاظ اجتماعی بهتربوده؟

پس فک میکنی این همه خیانت از کجا میاد😑

اینکه خیانت نیست.رابطه قبلی یه رابطه تموم شدس که فقط حسرتش مونده برا آدم

اره من

کسیو که دوست داشتم چندین سال یه بار 20 سالگیم 2 ماه حرف زدیم اخلاقاشو دوست نداشتم قطع رابطه کردم ولی همش جلو چشم بود یه حس عجیبی بهش داشتم تا گذشت هردو ازدواج کردیم واز دست برقضا هردومون طلاق گرفتیم باز بعد7 سال اومد سراغم هردومون فک میکردیم از اول مال هم بودیم ولی انتخاب نابجاکردیم

چند ماهی حرف زدیم ولی دیدم باز هموناخلاقای گندشوداره ونمایشگاه ماشین داشت وضعشم توپ بود با این حال با وجود دوست داشتنش انتخاب عاقلانه کردم بایکی دیگه که دیونه وار دوسم داشت ازدواج کردم وشوهرم الان یه درامد معمپلی داره ولی اخلاقش عالیه ومن از انتخابم راضیم واصلا اون طرف رو میبینم خندم میگیره

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

آره.من شیش ماه به کسی عشق یک طرفه داشتم کل زندگیم اون شده بود.نمیدونست خودش گفت ازم خوشش میاد ولی ی مدت کوتاه فهمیدم میخواد بازیم بده و سواستفاده.خودم تصمیم به فراموشی گرفتم.و فکر میکردم هیچ وقت دیگه عاشق نمیشم تو عمرم.اما بعد از ی مدت به کسی حس پیدا کردم.نمیشم تنوع طلبم اما ادم سیستم تک همسری نیس .در طول عمرش میتونه چتدین بار عاشق باشه.البته بعد ممکنه هی طرف رو با قبلی مقایسه کنی

بله میشه فراموش کرد ...البته اگه اون آدم یه فرشته نبوده باشه و خودش بزاره بره

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت